Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 49
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Славена Дончева e новата Царица роза на Павел баня
Павел баня
Славена Дончева e новата Царица роза на Павел баня 
4.6.2015
Избор на Царица Роза Павел баня 2015
Славена Дончева e новата Царица Роза Павел баня
Славена Дончева бе избрана от общо 11 претендентки за царската корона на грандиозен спектакъл, който приключи преди броени минути. Подгласнички на Царицата станаха съответно Юлиана Тръпчева на трето и Теодора Нанева на второ място.

Момичетата дефилираха в три кръга, облечени с народни носии, спортно-елегантни дрехи и вечерно-официални рокли. Всяка от тях имаше възможност да се представи индивидуално пред публиката, като разкаже интересни факти за себе си.

Водещ на събитието бе по традиция Драгомир Драганов.

Съгласно статута, залегнал в избора, Царица роза става представително лице на Община Павел баня до следващия Празник на розата и минералната вода през юни 2016 и придружава кмета на официални срещи и делегации в страната и чужбина.

"Избор на Царица роза - Павел баня" се реализира изцяло от служители на Общинска администрация, а сценарият, хореографията и режисурата бяха поверени на Недка Кавръкова, главен художествен ръководител на ансамбъл "Детелини", Павел баня.

Празничните прояви продължават и в следващите три дни с участието на специалните гости на Международния фолклорен фестивал, ансамбъл "Фантазия" от град Лиски, Русия. Акценти от програма са изборът на Царя на минералната вода в съботния ден, атрактивното кулинарно шоу "Селски дворове", което ще събере представители от всички населени места на общината, както и празничното шествие с участие на карнавални и танцови колективи.

www.Pavelbanya.eu
view entry ( прегледа: 1515 )

Избор на Царица Роза Павел баня 2015 
4.6.2015
Избор на Царица Роза Павел баня 2015 Избор на Царица Роза Павел баня 2015 Избор на Царица Роза Павел баня 2015
Избор на Царица Роза Павел баня 2015 Избор на Царица Роза Павел баня 2015 Избор на Царица Роза Павел баня 2015
Избор на Царица Роза Павел баня 2015 Избор на Царица Роза Павел баня 2015 Избор на Царица Роза Павел баня 2015
Избор на Царица Роза Павел баня 2015 Избор на Царица Роза Павел баня 2015 Избор на Царица Роза Павел баня 2015
Избор на Царица Роза Павел баня 2015


view entry ( прегледа: 1565 )

Петдневен футболен турнир се проведе в СОУ "Христо Ботев" Павел баня 
4.6.2015
футболен турнир в СОУ 'Христо Ботев' Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu футболен турнир в СОУ 'Христо Ботев' Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu футболен турнир в СОУ 'Христо Ботев' Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu футболен турнир в СОУ 'Христо Ботев' Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Футболен турнир в СОУ 'Христо Ботев' Павел баня

Завърши петдневният футболен турнир за купата на СОУ "Христо Ботев" по повод 135-та годишнина от основаването на училището.

Информацията съобщи във Фейсбук Кольо Кавръков, преподавател по физическо възпитание и спорт. Купата и златните медали станаха притежание на 7-те класове, сребърните завоюваха 5-те класове, а бронза отиде при учениците от 6. клас.

Снимки: Ганка Гогова и Кольо Кавръков
view entry ( прегледа: 1584 )

СОУ "Христо Ботев" Ви очаква с атрактивни предложения за новата учебна година 
3.6.2015
СОУ ''Христо Ботев'' - Павел баня с нова паралелка Публикувано в Pavelbanya.eu
СОУ ''Христо Ботев'' - Павел баня с нова паралелка
Средно общообразователно училище "Христо Ботев" - Павел баняe най-голямото средищно училище на територията на община Павел баня с високо квалифициран преподавателски екип, с отлична материална база, съвременно оборудвани компютърни кабинети, библиотека, физкултурен салон и спортни площадки.

Средно общообразователно училище "Христо Ботев" град Павел баня обявява прием след осми клас за учебната 2015/2016 година за паралелка с интензивно изучаване на информатика, информационни технологии, биология, английски и руски език.

Необходимите документи за кандидатстване са:
1. Заявление по образец на училището;
2. Свидетелство за завършено основно образование - оригинал и копие;

Срокът за прием на документи е:
1. Първо класиране: 02.07. - 06.07.2015г.;
2. Второ класиране: 10.07.2015г.;
3. Трето класиране: 20.07.2015г.;

Резултатите от класирането се обявяват съответно:
до 07.07.2015г., до 14.07.2015г., до 21.07.2015г.;

Срокът за записване е съответно:
08.07.2015г., 15.07.2015г., 22.07.2015г.;

Класирането на кандидатите се извършва въз основа на общия успех от свидетелството за завършено основно образование. Записването се извършва с оригинала на свидетелството за основно образование.

За повече информация: СОУ "Христо Ботев", гр. Павел баня, улица "Христо Ботев" №13, тел: 04361 22-05/ 22-06
email:soupb@abv.bg.

Информация на СОУ "Христо Ботев"


view entry ( прегледа: 1518 )

139 години от гибелта на Ботев 
2.6.2015
2 юни в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu 2 юни в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu 2 юни в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu 2 юни в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
2 юни в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu 2 юни в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu 2 юни в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu 2 юни в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
2 юни - тържествената церемония в Павел баня.

Днес отбелязваме 139 години от гибелта на Христо Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България!

„Христо Ботьов - пише Захарий Стоянов - е бил човек, роден и предназначен от необяснимите стихии да бъде голям човек, да води подире си тъплите, да заповядва и да прави епохи.

Българският народ мъдро му отреди челно място в националния пантеон сред малцината достойни да бъдат равни на Апостола на българската свобода Васил Левски."

Предлагаме Ви атмосфера в снимки от тържествената церемония в Павел баня!

Румен Скрински
www.Pavelbanya.eu

view entry ( прегледа: 1549 )

Честит 1-ви юни! 
1.6.2015
Атмосфера от 1 юни в Павел баня. Публикувано в Pavelbanya.eu Атмосфера от 1 юни в Павел баня. Публикувано в Pavelbanya.eu Атмосфера от 1 юни в Павел баня. Публикувано в Pavelbanya.eu Атмосфера от 1 юни в Павел баня. Публикувано в Pavelbanya.eu
Атмосфера от 1 юни в Павел баня.

view entry ( прегледа: 1577 )

Временно спиране на водата поради ремонтни дейности 
1.6.2015
Временно спиране на водата в част от Павел баня. Публикувано в Pavelbanya.eu
Временно спиране на водата в част от Павел баня
Община Павел баня уведомява гражданите на гр.Павел баня, че поради извършване на подмяна на водопровод на улиците „П.Яворов”, „Гео Милев”, „Хр.Смирненски”, „Хан Аспарух”, „Кирил и Методий”, „Хр.Ботев”, „Н.Вапцаров”, „Иглика”, „Х.Димитър” е възможно спиране на водата през м.юни в часовете от 13:00 до 17:00 часа.

Община Павел баня
view entry ( прегледа: 1495 )

Откриват DianaMar на 15-ти август 
31.5.2015
Балнеохотел DianaMar Павел баня стратира на 15-ти август. Публикувано в Pavelbanya.eu
Балнеохотел DianaMar Павел баня стратира на 15-ти август
Най-новият балнео хотел в Павел баня - DianaMar ще бъде открит на 15-ти август - светлия празник Успение на Света Богородица. Това съобщиха за www.pavelbanya.eu от мениджмънта на хотела.

DianaMar Павел баня е хотелски и търговски комплекс с блок – Специализирана Болница за Рехабилитaция – СБР.

DianaMar Павел баня ще разполага и с най-съвременна медицинска техника за Балнеология.

Повече информация...


view entry ( прегледа: 1635 )

Скандална ситуация в Община Павел баня 
28.5.2015
Община Павел баняПубликувано в Pavelbanya.eu
Община Павел баня
Областният управител върна накуп всички решения на местния парламент, взети на изнесена сесия в курортния Велинград. Под въпрос е разпускането му.

Областният управител инж. Георги Ранов е върнал целия протокол с решенията на Общински съвет - Павел баня, взети на заседание на 29 април 2015 г. във Велинград.

"Според юристите, решенията са незаконосъобразни, защото противоречат на Правилника за дейността и организацията на Общинския съвет.

Съгласно него, заседанията не могат да се провеждат извън територията на общината", съобщиха за медията ни от пресцентъра на Oбластната управа. Следва в 14-дневен срок решенията да се преразгледат и да се вземат отново. Срокът изтича днес (28 май). "Ако заседанието не се проведе, Областна администрация ще изчака още 7 дни, след което ще оспорва решенията в Административен съд", уточниха от пресцентъра.

"Административният съд може да реши дали областният управител правилно или не е върнал решенията на Общински съвет - Павел баня - коментира председателката на местния парламент Христина Петрова. - 27 са приетите решения. За седем от тях е допуснато предварително изпълнение и същите вече се изпълняват от общинска администрация. Това например е решението за пасищата и мерите, от което се възползват над 150 души, решението по Бюджета на общината, за да се извършват необходимите плащания и пр. Т.е. заседанието е проведено по всички правила", смята Петрова. Тя уточни, че Законът за местното самоуправление дава право за преразглеждане на взетите веднъж решения, но общинските съветници отказвали да участват в подобно заседание.

"Половината от моите колеги се чувстват обидени на кмета Станимир Радевски, който според тях сaботира работата на Общинския съвет. На 28 и 29 май т.г. ще се проведат заседания на комисии по внесени предложения от кмета, но сесия няма да има", категорична е Петрова.

От общинска администрация зам.-кметът Йордана Енева заключи, че от 13 февруари т.г. фактически Общинският съвет не е вземал решения, което спъва неимоверно много работата на общината.

"Трупат се предложенията, минават срокове и ние стоим с вързани ръце, защото общинските съветници не се събират и не вземат решения", жалва се Енева.

Юристи коментират, че при такава ситуация според Закона за местното самоуправление Общинският съвет се е саморазпуснал. Имало обаче клауза, според която това може да не се случи, ако остават шест месеца до края на мандата, какъвто е случаят.

Кметът Станимир Радевски обмисля възможността да не плати заплатите на старейшините, тъй като според него те не са свършили никаква работа.

Росица АЛЕКСАНДРОВА
Вестник „Старозагорски новини”

view entry ( прегледа: 1577 )

Заловиха незаконни дърва 
28.5.2015
На 26 май около 20,30ч. в община Павел баня са проведени съвместни действия на служители от Участък-Павел баня и служители на ДЛС”Мазалат”-с.Горно Сахране, във връзка с получен сигнал за незаконно придобити дърва за огрев.

При извършена проверка в дома на 67-годишната Ш.А. от с.Александрово е установено, че същата съхранява два и половина пространствени куб.м. дърва за огрев (дъб), немаркирани с контролна горска марка и без редовно писмено позволително.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

ОД на МВР Стара Загора

view entry ( прегледа: 1529 )


<< <Предишна | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | Следваща> >>