Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 43

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 49
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Кметът на Павел баня пръв посреща новия митрополит Киприян
Павел баня
Кметът на Павел баня пръв посреща новия митрополит Киприян 
17.12.2016
Станимир Радевски и представители на общината в Павел баня, заедно с духовници от старозагорската епархия и граждани ще посрещнат в събота първи новият митрополит Киприян. Церемонията по посрещането започва от 15:30 край с. Осетеново. Киприян е ръкоположен за йеродякон тъкмо в Павел баня през 1996г.

Митрополитът се отправя към родния Казанлък, където от 16:00 часа ще бъде отслужена кратка служба в катедралния храм „Успение на Пресвета Богородица“. Очаква се там да бъде посрещнат от стотици миряни, всички свещеници от региона, представители на общината.

За 17 часа е предвидено посрещането му в Стара Загора.

Пресс ТВ Казанлък, БНР

view entry ( прегледа: 1671 )

ЗА ЧЕТВЪРТА ГОДИНА СТАРТИРА АКЦИЯ „ДЯДО КОЛЕДА“ 
12.12.2016
За четвърта поредна година, сдружение „Бъдеще за децата“ стартира инициатива „Акция Дядо Коледа” в подкрепа на деца от социално слаби семейства, деца с увреждания, деца настанени в Центровете за настаняване от семеен тип.

Чрез кампанията се опитваме да направим съпричастни към децата в риск и техните семейства граждани, приятели и съмишленици, които могат да направят щастливо едно дете като му осигурят подарък за Коледа. Всички, желаещи да станат част от новите помощници на Дядо Коледа могат да го направят като посетят един от обектите, в които сме сложили наши елхи и прочетат една от многото истории на деца, имащи нужда подкрепа, пишат организаторите.

Във всички пликове, гражданите, желаещи да помогнат, ще могат да намерят: историята на детето, номерче на историята и инструкция за това по какъв начин можете да осигурите подарък за това дете. След като подаръкът е подготвен е необходимо да се постави отново под елхата, от която е взета историята със залепено номерче на него. Чрез номерирането ние успяваме да запазим личните данни на всички деца.

През тази година ще поставим две елхи в град Казанлък, които ще се намират в магазин „Вимакс” и Информационния център на ул. „Искра №4. За първи път към кампанията се присъединяват и вече поставихме елхи в два обекта в град Павел баня:
Балнеохотел „ДианаМар” Павел баня и
комплекс „Профилактика, рехабилитация и отдих” ЕАД гр.Павел баня.

В тазгодишното издание на инициативата сме включили рекореден брой деца, нуждаещи се от Вашата подкрепа над 100 за територията на Община Казанлък и 20 за територията на Община Павел баня.

Всички истории са реални и са взети от случаите на Центъра за обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция към СНЦ „Бъдеще за децата”, Отдел Закрила на Детето гр. Казанлък към Дирекция „Социално подпомагане“ и Дневния цетър за деца с увреждания и Центровете за настаняване от семеен тип към фондация „Сийдър“.

Информацията е на Сдружение "Бъдеще за децата" ​
view entry ( прегледа: 1728 )

Променят разписанието на микробусите до ЖП спирка Павел баня 
10.12.2016
Разписание на заминаващите автобуси от автогара ПАВЕЛ БАНЯ:

РАЗПИСАНИЕ НА АВТОБУСИТЕ от транспортната схема на община Павел баня
Заради промени в разписанието на влаковете, се променя и разписанието на микорбусите до ЖП спирка Павел баня.

Актуалното разписание можете да видите в прикачения файл.

По информация на Община Павел баня

view entry ( прегледа: 1653 )

Програма за Коледно-Новогодишните празници в Павел баня 
7.12.2016
Програма за Коледно-Новогодишните празници в Павел баня
view entry ( прегледа: 1615 )

Бригада ЕООД Павел баня празнува 10 години 
6.12.2016
Фирма Бригада ЕООД Павел баня днес отбелязва 10 години от началото на дейността си.

Фирмата стартира с техника в областта на механизацията на строителните дейности. Днес Бригада ЕООД разполага с два бетонови центрове - в Павел баня и в Казанлък, специализирала се е в извършване на товарни превози и услуги със строителна механизация, производство на бетонови разтвори, пътно строителство, производство и доставка на всички видове скални и речни инертни материали, изграждане на инфраструктура, изграждане на канализационни и ВиК мрежи.

Управителят на фирмата - Николай Христов споделя: "ползваме се с доверието на своите клиенти, благодарение на качеството на предлаганите услуги, изпълнението на поетите ангажименти - в срок и с коректно отношение."

Повече за Бригада ЕООД Павел баня

Pavelbanya.eu

view entry ( прегледа: 1784 )

Хванаха крадците на рози 
5.12.2016
На 30.11.2016 г. бе огласена кражба на 8000 корена разсад от маслодайна роза, извършена в землището на с. Габарево, общ. Павел баня, за което в РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство.

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на участък - Павел баня и РУ – Казанлък е установено, че извършители на деянието са М. П., на 30 г., от с. Габарево и А. Ф., на 43 г., от гр. Казанлък.

При извършено претърсване на обитавана от А. Ф. къща в с. Габарево са открити части от разсад от маслодайна роза и 234,9 грама наркотично вещество - марихуана. При последвало претърсване в дома на брата на А. Ф. – М. Ф., на 47 г., от гр. Карлово, са открити 2020 бр. корени от маслодайна роза, предмет на престъплението.

Същите са предадени доброволно и са върнати на собственика им. М. П. и А. Ф. са задържани първоначално за срок до 24 часа в РУ – Казанлък, а на 01.12.2016 г. А. Ф. е привлечен, като обвиняем и е задържан за срок от 72 ч. с постановление на РП - Казанлък.

view entry ( прегледа: 1607 )

Репортерът на Pavelbanya.eu Румен Скрински се дипломира 
1.12.2016
На специална церемония днес, Румен Скрински - репортер на Pavelbanya.eu получи своята диплома. Тържеството се състоя в централната аула на Софийски университет "Св. Климент Охридски".

Дипломата му за успешно завършване на бакалавърска степен по "Културология и медии" му бе връчена лично от заместник-ректора на университетa. Тя поздрави Румен и му отправи пожелания и за успешно завършване на магистърска и докторска степени.

Пожелаваме на Румен много успехи в образованието и приложението му в кариерното развитие!

www.Pavelbanya.eu
view entry ( прегледа: 1780 )

Откраднаха 8000 розови насъждения 
30.11.2016
На 29.11.2016 г. в 08.30 ч. в Участък - Павел баня при РУ - Казанлък се е явил 69 годишен мъж от с. Александрово, общ. Павел баня, който е заявил, че за времето от 23:30 часа на 27.11.2016 г. до 09:00 часа на 28.11.2016 г. в землището на с. Габарево, от арендована от него земеделска земя, неизвестен извършител е извършил кражба на 8000 бр. новозасадени коренчета от роза, сортове "Дамасцена" и "Радука".

В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство.
view entry ( прегледа: 1643 )

ТИР е самокатастрофирал по пътя Калофер-Павел баня, няма пострадали 
29.11.2016
ТИР е самокатастрофирал по пътя Калофер-Павел баня. Това съобщи за Радио „Фокус" - Пловдив Анелия Влахкинова, говорител на Областната дирекция на МВР-Пловдив. Сигналът за инцидента е получен към 12:10 часа. Според подадената информация, водачът на ТИР, който се е спускал по пътя от Калофер към Павел баня, е загубил контрол, най-вероятно поради хлъзгав път. „Кабината на ТИР-а се блъска в скат.

Половината от ремаркето на камиона е на пътя, а другата половина е в канавка. Няма пострадали хора при пътнотранспортното произшествие. Пробата за алкохол на водача е отрицателна“, обясни говорителят на Областната дирекция на МВР.

Към момента движението се регулира от служители на „Пътна полиция“ и се извършва само в едната лента. „Пътното платно е изчистено от Пожарната и от служители на Областно пътно управление. Изчаква се фирмата, която е собственик на превозното средство, да осигури влекач, с който да се изтегли камиона. Това е причината за забавянето“, обясни Влахкинова.

Тони МИХАЙЛОВ ИА Фокус
view entry ( прегледа: 1577 )

Общински съвет Павел баня отново ще заседва за бюджета на общината 
28.11.2016
На предстоящата сесия на Общински съвет Павел баня, която ще се проведе на 30 ноември 2016 г., има шанс най-после Бюджет 2016 г. да бъде приет става ясно от обявения дневен ред. Всъщност ще бъде внесена актуализация на Бюджета, който беше многократно отхвърлян от Общинския съвет, заради който двете институции се съдиха.

Кметските предложения са за компенсиране от общинския бюджет на продажбата на билети и абонаментни карти по намалени цени на ученици и пенсионери, както е било досега; одобряване на разходите за настоящата година; възстановяване на разходите за пенсионерските клубове; актуализация на средствата за озеленяване, за изграждане на сметище, компенсиране на разходи между параграфи и др.

Дневният ред от 27 точки предвижда още приемане на Програма за развитието на туризма в община Павел баня, приемане на план-сметка и повишаване на таксите за битови отпадъци, възстановяване на транспортните разходи на служители от здравеопазването, социалните дейности, общинската администрация и спомагателни звена и др.

www.stzagora.bg

view entry ( прегледа: 1538 )


<< <Предишна | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | Следваща> >>