Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 43

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 49
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Бронзови медали за наши ученици от международен турнир по математика
Павел баня
Бронзови медали за наши ученици от международен турнир по математика 
26.11.2015
Бронзови медали за ученици от Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Бронзови медали за ученици от Павел баня
Приключи първият кръг на международния турнир „Математика без граници“- Есен 2015 г.

В него участваха 14 216 ученици от 25 страни на четири континента (Европа, Африка, Азия и Америка).

"От СОУ “Христо Ботев“, гр. Павел баня участваха 51 ученици от I до VIII клас", това съобщи във Фейсбук директорът на училището Ганка Гогова.

С бронзови медали бяха отличени:
- Георги Георгиев от IIa клас, с класен ръководител Марияна Скринска;
- Цветелина Владимирова от IIIa клас, с класен ръководител Румяна Петрова;
- Джанел Мехмед от IVа клас, с класен ръководител Живка Кацарска.

"Пожелаваме успех в следващите кръгове на състезанието", завършва г-жа Гогова.
view entry ( прегледа: 871 )

Обсъждат бюджета на община Павел баня за 2016 година 
26.11.2015
Във връзка със започнала процедура по съставяне, обсъждане и приемане на общинския бюджет на община Павел баня за 2016 година, е отправена покана към жителите на общината за обществено обсъждане на проекта за бюджет.

Обсъждането ще се проведе на 30.11.2015г. /понеделник/ от 15:00 часа в зала „Младост” при читалище „Напред-1903” гр. Павел баня.

view entry ( прегледа: 821 )

Установиха крадеца на орехи. Той се укрива. 
26.11.2015
На 24 ноември в РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за кражба на 120кг. орехови ядки от стопанска постройка в с.Габарево.

От проведените оперативно – издирвателни мероприятия е установен, че извършителя на деянието А.О. на 39 години от с.Габарево, който към момента се укрива.

Работата по случая продължава.

ОД на МВР

view entry ( прегледа: 872 )

Откраднаха 120кг. орехови ядки в село Габарево 
25.11.2015
На 24 ноември в Участък – Павел баня се явил 46-годишен мъж от с.Габарево, който заявил, че за времето от 17,00ч. на 23 ноември до 13,30ч. на 24 ноември неизвестен извършител, след като проникнал през отворен прозорец в стопанска постройка, намираща се в бившата кооперация на селото, извършил кражба на 120кг. орехови ядки на стойност около 1500лв.

Образувано е досъдебно производство.
view entry ( прегледа: 812 )

В Павел баня ще се извършат прегледи за остеопороза 
24.11.2015
Прегледи за остеопороза в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Прегледи за остеопороза в Павел баня
Специалист по заболяването остеопороза, ще посети Павел баня.

Всеки желаещ преглед може да си запише час. Повече информация можете да откриете в обявата.
view entry ( прегледа: 828 )

Повторното преброяване приключи. Радевски води с 66 гласа. 
23.11.2015
Местни избори в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Местни избори в Павел баня
С 66 гласа разлика от повторното преброяване на бюлетините преди броени секунди стана ясно, че Радевски е с повече бюлетини за кмет на община Павел баня. Това научи Pavebanya.eu от свои източници.

Процедурата по засичане на вота, постановена отАдминистративния съд в Стара Загора, стартира след 10:00 часа днес в сградата на Общинска администрация - Павел баня.

Броенето продължи през целия ден и към този час всички бюлетини от втория тур на местните избори в Павел баняя са изброени.

Окончателните резултати са:
Номер 8 - 3947 гласа,
Номер 9 - 4013 гласа.

Припомняме, Ви, че до постановяване на засичане на вота от съдебния състав се стигна след обжалването на решението на Общинската избирателна комисия, обявила за спечелил с 39 гласа на балотажа Станимир Радевски от коалиция "Обединение".

След две заседания председателят на съдебния състав съдия Бойка Табакова се произнесе за повторно преброяване на бюлетините. На 30 ноември е насрочено следващото заседание на съда.
view entry ( прегледа: 841 )

Изгониха журналистите от броенето на бюлетините в Павел баня 
23.11.2015
Изгониха журналистите от броенето на бюлетините в Павел баня  Публикувано в Pavelbanya.eu
Изгониха журналистите от броенето на бюлетините в Павел баня 
Репортерите на няколко медии бяха отстранени от помещението, където малко след 10:00 часа днес започна повторното преброяване на бюлетините за кмет на Павел баня.

Вместо в залата за заседания на Общинския съвет в местното читалище, процедурата по броенето стартира в сградата на Общината на втория етаж.

Присъствието на журналистите предизвика остра реакция на неодобрение у комисията, извършваща преброяването, и вратата бе хлопната пред камерите. Не е ясна причината за гнева на вещи лица и представители на Общинската избирателна комисия на курортния град спрямо наличието на медии. Процесът по обжалването на изборния резултат в Павел баня бе следен отблизо от журналистите още от деня на местния вот, предвид високия обществен интерес, но днес комисията отряза достъпа на репортерите и отказа броенето да бъде прозрачно и засвидетелствано от камерите.

В помещението, където тече преброяването се намира и представителят на ДПС Райчо Юлянов, както и съдия Бойка Табакова от Административния съд в Стара Загора. Тя заяви, че не може да вземе отношение по изгонването на репортерите от стаята, тъй като това не е съдебен казус, съобщава нашият екип от мястото.

ПРЕСС ТВ Казанлък

view entry ( прегледа: 822 )

Повторното преброяване не започна 
22.11.2015
Местни избори в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Местни избори в Павел баня
Тази сутрин повторното преброяване на бюлетините за кмет на Павел баня не започна.

То трябваше да стартира в 9:30 часа, но бе отложено за утре. Причината за отсрочването е в непълния състав на експертната комисия, която не успя да се събере в уречения час.

В понеделник, 23 ноември, ще трябва експертите да се съберат при задължителния кворум и да започнат броенето, разпоредено с решения на Административния съд в Стара Загора.

ПРЕСС ТВ Казанлък
view entry ( прегледа: 797 )

Започва повторното преброяване на бюлетините 
22.11.2015
Местни избори в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Местни избори в Павел баня
Повторното броене на бюлетините за кмет на Павел баня започва днес. Процедурата стартира в 9:30 часа в залата, където се провеждат заседанията на Общинския съвет, в местното читалище. Броенето ще продължи два дни, както постанови Старозагорският административен съд.

До решението на съдебния състав се стигна след обжалването на решението на Общинската избирателна комисия на курортния град, обявила за спечелил с 39 гласа на балотажа Станимир Радевски, кандидат, подкрепян от местна широка коалиция.

Другият претендент за кметския пост Иса Бесоолу от ДПС внесе жалбата против постановлението на ОИК и така бе даде ход на административното дело. Според Бесоолу имало съмнения, че вотът за Радевски е по-скромен, а в урните имало повече гласове за ДПС.

След две заседания председателят на съдебния състав съдия Бойка Табакова се произнесе за повторно преброяване на бюлетините и го насрочи за 22 ноември.

ПРЕСС ТВ Казанлък
view entry ( прегледа: 825 )

Иззеха над 5 килограма тютюн от частен дом в Габарево 
20.11.2015г.
На 19 ноември от служители на Участък – Павел баня е извършена проверка в частен дом, намиращ се на ул.”Тинтява” в с.Габарево. В хода на проверката 24-годишната Ф.Ч. доброволно е предала 5,2 кг. ситно нарязан тютюн. По случая се извършва проверка.

ОД на МВР - Стара Загора
view entry ( прегледа: 822 )


<< <Предишна | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | Следваща> >>