Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 43

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 49
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Тренировка за реагиране при земетресение
Павел баня
Тренировка за реагиране при земетресение 
В 8.55 на 20 октомври на територията на област Стара Загора възниква силно земетресение с магнитуд 6,1 по скалата на Рихтер. По първоначални данни най-тежко е положението в района на град Чирпан, има много разрушени сгради получени са сигнали за затрупани под развалините хора, за възникнали пожари, прекъснато електричество.

По този сценарий в Стара Загора днес се проведе областно обучение за защита на населението при земетресение, ръководено от областният управител Йордан Николов. По думите му най-важно в такава ситуация е да се постигне координация между отделните звена.

В обучението за защита на населението при земетресение участваха Щабът за координация на спасителните и неотложните аварийно-възстановителни работи на областният управител на Стара Загора, щабовете на кметовете на общините Стара Загора, Казанлък, Чирпан, Раднево, Гълъбово, Павел Баня, Мъглиж, Гурково, Николаево, Братя Даскалови, Опан и представители на „Гражданска защита”,МВР, звено „Пожарна безопасност и спасяване” и Център за спешна медицинска помощ.
view entry ( прегледа: 993 ) https://dariknews.bg/view_article.php?article_id=419288свързан линк

Кражба на ток 
На 14.10.2009 г. около 14.40 ч.в Полицейски участък – Павел баня е получено съобщение за констатирано нарушение на ел. табло, собственост на EVN-България в с. Горно Сахране.

При извършения оглед е установено, че неизвестно лице е поставило проводник - мост между две от клемите на електромера, с което е спомогнало за неправилно отчитане на ползваната електроенергия.

По случая е образувано досъдебно производство.
view entry ( прегледа: 1014 )

Предложения за Коледа и Нова Година в Павел баня 
И тази година хотелиерите от Павел баня са приготвили предложения за отпразнуване на коледните и новогодишните празници в приказния град.

Нова Година в БалнеоХотел МАРКОНИ

Коледа и Нова Година в Комплекс АСО

Нова Година в Семеен хотел КАВРЪКОВИ

Празници в Хотел ВАРНА
view entry ( прегледа: 1001 )

ПИЯН С БАВАРЕЦ УБИ МЛАДА ЖЕНА 
Тежката катастрофа на пътя между Казанлък и Павел баня отне живота на 30-годишна жена. Инцидентът е станал малко след разклона за яз. Копринка в посока изток, съобщи БГНЕС.

Сблъскали са се два леки автомолила - единият BMW с испанска регистрация, шофьорът на който видимо е употребил голямо количество алкохол.

Другият автомобил е толкова смачкан, че не може са се установи марката му. От националния медицински координационен център съобщиха, че при катастрофата пътуващата в колата жена е починала, а мъж и дете са приети в болницата в Казанлък.

Състоянието на ранените момиченце на 2г. 7м. и мъж на 32 години е стабилно. Детето е с наранявания на главата и гръдния кош, а мъжът с контузно-разкъсни рани на главата и няколко счупери ребра.
view entry ( прегледа: 1015 ) https://www.standartnews.com/news/details/id/45973/ПИЯН-С-БАВАРЕЦ-УБИ-МЛАДА-ЖЕНАсвързан линк

Тежка катастрофа между Казанлък и Павел баня  
07.10.2009 22:19

Заради тежка катастрофа силно е затруднено движението между Казанлък и Павел баня. Инцидентът е станал малко след разклона за яз. Копринка в посока изток. Сблъскали са се два леки автомолила - единият BMW с испанска регистрация, шофьорът на който видимо е употребил голямо количество алкохол.

Другият автомобил е толкова смачкан, че за момента не може са се установи марката му, нито колко пътници е имало в него. Не се знае все още броят на пострадалите при тежката катастрофа, които бяха отнесени с 3 линейки, нито какво е състоянието им. На място екипи на Пътна полиция правят оглед, за да се установят обстоятелствата на инцидента. /БГНЕС

view entry ( прегледа: 1011 ) https://news.v2.bgnes.com/view/774261свързан линк

Община Павел баня подкрепя студентите си 
За поредна година, студентите на Павел баня, ще бъдат подкрепени от общината. Вече тече срокът, кандидатите да представят необходимите документи.

Тази година се изисква да се разработи писменна работа с идеи за подкрепа на общината в условията на намаляващи приходи в бюджета.

Краен срок за подаване на документите - 30.10.2009г.

Повече информация...


view entry ( прегледа: 1084 )

Откриха силно корозирал невзривен артилерийски боеприпас край с. Турия 
Откриха силно корозирал невзривен артилерийски боеприпас край старозагорското с. Турия, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Стара Загора. Около 14.55 ч. вчера в Районно полицейско управление – Казанлък е получено съобщение, че на около 100 м южно от моста на река "Турийка" в землището на с. Турия, община Павел баня, е намерен силно корозирал невзривен артилерийски боеприпас калибър - 155 мм, без взривател. Районът е поставен под полицейска охрана.
view entry ( прегледа: 1020 )

Инцидент със строител 
28-годишен мъж от Бургас е пострадал при трудова злополука. Мъжът е паднал от третия етаж на новострояща се сграда в Павел баня. Работникът е получил фрактура на ребро и комоцио и е настанен е за лечение в Многопрофилната болница в Казанлък, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.


view entry ( прегледа: 1020 )

Проверки в търговските обекти 
"Няма констатирани нарушения" установи общинската комисия, проверяваща заведенията около училищата.

По заповед на кмета на общината, комисия извършва проверка за спазване на Наредба 37 на Министерството на здравеопазването за здравословното хранене на учениците и за продажба на алкохол и цигари на лица до 18 години.

През следващата седмица ще започнат проверки за спазването на вечерния час и спазването на разпоредбите на Закона за закрила на детето.

Повече инфорамция...
view entry ( прегледа: 1004 )

Продължават проверките за незаконни дърва 
На 26.09.2009 г. около 7.20 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че в частен дом в Павел баня се съхраняват дърва за огрев с неустановен произход. При извършената проверка на място е установено, че 66-годишната А.И. е съхранявала в двора си на ул. “Синчец” около 4 куб.м дърва за огрев, без необходимите документи и контролни горски марки.

По случая е образувано досъдебно производство.
view entry ( прегледа: 1056 )


<< <Предишна | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | Следваща> >>