Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 43

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 49
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Заловиха крадецът на автомобилa от Горно Сахране
Павел баня
Заловиха крадецът на автомобилa от Горно Сахране 
22.8.2016
Полиция Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Криминалисти на ОДМВР-Стара Загора задържаха рецидивист, извършил множество кражби на моторни превозни средства

Целенасочените оперативно-издирвателни действия на криминалистите стартирали след регистрирани през месец август т.г. множество кражби на моторни превозни средства на територията на Старозагорска област.

В хода на разследването днес, в землището на с. Шейново, е задържан И.А. /24г./ - криминално проявен и осъждан. Той бил обявен за общодържавно издирване, след като на 04 август т.г. е избягал от затворническо общежитие, където е изтърпявал наказание „лишаване от свобода“. И.А. се придвижвал с л.а. „Фолксваген поло“ - противозаконно отнет от с. Хаджидимитрово, а близо до мястото на задържането му е установен и л.а. „ВАЗ 2101“, откраднат от с. Горно Сахране, община Павел баня.

До момента е установено, че от 04 до 21 август И.А. е съпричастен към общо пет случая на противозаконни отнемания на моторни превозни средства и две домови кражби в малки населени места от областта, за които са образувани и се водят досъдебни производства. В част от случаите извършителят е прониквал в чуждите домове през незаключени врати и отворени прозорци и отмъквал ключовете на леките автомобили. От жилищата той си е тръгвал и с парични суми, мобилни телефон и други вещи.

И.А. е задържан за срок до 24 часа в РУ – Казанлък. Работата по доказване на цялостната му престъпна дейност продължава под наблюдението на прокуратурата.

ОД на МВР Стара Загора

view entry ( прегледа: 554 )

Подадени са 71 молби за еднократна помощ за първокласници 
18.8.2016
Подадени са 71 молби за еднократна помощ за първокласници в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Подадени са 71 молби за еднократна помощ за първокласници в Павел баня
71 молби от Павел баня за еднократна целева помощ за първокласници са подадени до момента в Дирекция „Социално подпомагане“ - Казанлък, каза за Радио „Фокус“ директорът на социалната институция Мими Орачева.

Орачева припомни, че тази година е по-висок прагът на доходите за семействата, които кандидатстват - 400 лв. „Това дава възможност на повече хора да подадат документи“, коментира тя.

Размерът на еднокртната целева помощ за първокласници е 250 лв. Крайният срок за подаване на документи е 15 октомври.

Радио Фокус - Славяна ГАЙДАРОВА
view entry ( прегледа: 565 )

Шофьор блъсна възрастен мъж и избяга 
17.8.2016
Полиция Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
На 16.08.2016 г., около 08.35 ч., в гр. Казанлък по бул. "23-ти пехотен шипченски полк", в посока изток, се е движил лек автомобил, неустановена марка и модел, който е блъснал пресичащ пътното платно пешеходец на 79 години от с. Александрово, общ. Павел баня. Автомобилът не е спрял, а е продължил движението си и е напуснал местопроизшествието.

В следствие на удара пешеходецът е получил охлузвания на лявата ръка и натъртвания по корема и гърба. Откаран е във ФСМП - Казанлък, където е обслужен амбулаторно и освободен, без опасност за живота.

Работата по издирване на автомобила и водача продължава.

ОД на МВР Стара Загора

view entry ( прегледа: 547 )

Предстои състезание по приложно колоездене в Павел баня 
16.8.2016
Предстои състезание по приложно колоездене в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Предстои състезание по приложно колоездене в Павел баня


view entry ( прегледа: 543 )

11 месеца затвор за шофиране без книжка 
16.8.2016
Задържан от Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
На 10 август казанлъшкия Районен съд - Казанлък одобри споразумение на Районна прокуратура с подсъдим по дело за управление на лек автомобил без шофьорска книжка.

Подсъдимият с инициали З.Д.С. на 27.07.2016 г. е бил спрян от униформени около 12.15 часа в с. Горно Сахране, общ. Павел баня, по ул. „Шипченска епопея, до дом № 22. Мъжът е шофирал лек автомобил „Пежо 306“ в посока изток – запад. При проверката е установено, че той е шофирал в едногодишния срок от наказването му по административен ред. Наказателните му постановления са издадени на 2 юни 2016та и 7 юни 2016-та и са влезли в сила на 16 юни същата година.
Споразумението, на осн чл. 343в ал. 2, във вр. с чл. 55 ал. 1 т. 1 от НК, предвижда 11 месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим – затворническо общежитие – затвор.

На основание чл. 55 ал. 3 от НК съдът не налага по-лекото наказание- глоба.
Казанлъшкият съд одобри споразумението, и прекрати съдебното производство, като определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Kazanlak.com
view entry ( прегледа: 539 )

Откраднаха телефон през отворен прозорец 
13.8.2016
Полиция Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
На 12.08.2016 г. в Участък - Павел баня при РУ - Казанлък е получено съобщение от 17 годишно момиче, че за времето от 02.00 ч. до 07.30 ч. на 12.08.2016 г. неизвестен извършител е проникнал през незатворен прозорец в дома ѝ и е отнел мобилен телефон на стойност 579 лв.

В РУ - Казанлък е образувано досъдебно производство.

ОД на МВР Стара Загора
view entry ( прегледа: 542 )

Задържаха младеж за кражба на ток 
13.8.2016
Задържан от Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
На 12.08.2016 г. в Участък - Павел баня при РУ - Казанлък е получено съобщение от служител на EVN – България за неправомерно присъединяване на къща в с. Габарево, общ. Павел баня, собственост на 65 годишна жена от с. Габарево, към електроразпределителната мрежа. След проведени ОИМ е установено, че лицето, осъществило присъединяването, е П. К., на 23 г., от с. Габарево.

Същият е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.234"в", ал.1 от НК.

ОД на МВР Стара Загора

view entry ( прегледа: 546 )

Откраднаха кола в Горно Сахране 
13.8.2016
Полиция Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
На 12.08.2016 г. в РУ – Казанлък е получено съобщение от 49 годишен мъж от с. Горно Сахране, че за времето от 00:00 ч. до 05:30 ч. на 12.08.2016 г. неизвестен извършител е отнел собствения му л.а."ВАЗ 2101", който е бил паркиран на улицата пред дома му.

В автомобила се е намирал портфейлът на пострадалия, със сумата от 120 лв. и лични документи, които също са отнети. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство.

ОД на МВР Стара Загора

view entry ( прегледа: 554 )

Пак върнаха делото срещу кмета на Павел баня за плажа 
9.8.2016
Станимир Радевски кмет на Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Станимир Радевски кмет на Павел баня
Делото срещу кмета на Павел баня Станимир Радевски за престъпление по служба отново е върнато на прокуратурата. Според съдия от Апелативен съд Пловдив в хода на досъдебното производство по делото са допуснати съществени нарушения на процесуалните правила от категорията на отстранимите, довели до ограничаване правото на защита на обвиняемия.

На Станимир Радевски е повдигнато обвинение за това, че в периода 10.11.2008 г. – 11.11.2008 г., в град Павел баня и в град Казанлък, в условията на продължавано престъпление, в качеството си на длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение, сключил и нотариално заверил договор за даване вместо изпълнение, с което осъществил състав на престъпление по чл. 282, ал. 2 от Наказателния кодекс.

Това е четвърто поредно връщане на обвинителния акт. Кметът на Павел баня Станимир Радевски бе задържан на 8 февруари 2013 г. заедно с вече покойния концесионер на плажа Теньо Паунов и обвинен в престъпление по служба.

topnovini.bg
view entry ( прегледа: 552 )

Кметът на Павел баня връчи поздравления на Недялко Несторов 
5.8.2016
Кметът на Павел баня връчи поздравления на Недялко Несторов Публикувано в Pavelbanya.eu
Кметът на Павел баня връчи поздравления на Недялко Несторов
Кметът на Павел баня - Станимир Радевски връчи поздравителен адрес на Недялко Несторов. С документа кметът на общината поздравява наскоро защитилия образователна и научна степен „Доктор по икономика” – Недялко Несторов.

Радевски изразява своята радост, че млад човек от Павел баня се занимава с наука, както и надеждата, че и други младежи от Павел баня ще тръгнат по пътя на научните занимания.

Недялко Несторов защити своята дисертация в областта на външната търговия към Института за икономически изследвания при Българската академия на науките.


Румен Скрински
Кметът на Павел баня връчи поздравления на Недялко Несторов Публикувано в Pavelbanya.eu
Кметът на Павел баня връчи поздравления на Недялко Несторов


view entry ( прегледа: 597 )


<< <Предишна | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | Следваща> >>