Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 43

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 49
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Николай Марков от Горно Сахране влиза в ръководството на ВМРО
Павел баня
Николай Марков от Горно Сахране влиза в ръководството на ВМРО 
18.4.2016
Николай Марков, ВМРО Публикувано в Pavelbanya.eu
Николай Марков, ВМРО
На проведения в неделя в София 6-и редовен конгрес на ПП „ВМРО – Българско национално движение“ шестима представители от област Стара Загора бяха избрани в ръководните органи на партията.

В Организационния съвет, който ръководи партията между конгресите, като представители от община Стара Загора бяха избрани Антон Андонов, Николина Горова, Красимир Червилов и Николина Николова. Андонов бе предложен и избран с 294 гласа за член на Националния изпълнителен комитет на ВМРО.

В Организационния съвет попадат още Чавдар Ангелов от Казанлък, Николай Марков от структурата на ВМРО в село Горно Сахране, община Павел баня, както и Георги Георгиев от ВМРО в Раднево.

Шестият партиен конгрес преизбра единодушно за председател на ВМРО Красимир Каракачанов.

БНР - Радио Стара Загора
view entry ( прегледа: 1167 )

Насилиха млада жена в с. Горно Сахране 
18.4.2016
Задържан от Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
На 15 април в 21,30ч. в РУ – Казанлък е получено съобщение, че около 20,00ч. на същата дата, на автобусна спирка в с.Горно Сахране, са извършени блудствени действия спрямо 22-годишна жена.

При проведените незабавни оперативно – издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 36 – годишния Н.М. от с.Горно Сахране.

Същият е задържан за срок до 24 часа в РУ – Казанлък.

Образувано е досъдебно производство.
view entry ( прегледа: 1118 )

Над 100 дръвчета залесиха край Павел баня 
17.4.2016
Над 100 дръвчета залесиха край Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Над 100 дръвчета залесиха край Павел баня
Младежи от МГЕРБ - Стара Загора залесиха край Павел баня днес над 100 фиданки, с което се включиха в Седмицата на гората. Областната инициатива бе по идея на членовете на местната структура в общината, както и осигуряването на дървесния материал.

Млади хора от Стара Загора, Казанлък, Раднево, Гурково и Павел баня облагородиха крайпътно пространство с дръвчета от вида "Червен американски дъб".
Членовете на МГЕРБ са категорични, че всеки, посадил веднъж дърво, ще пази и уважава след това природата.
Над 100 дръвчета залесиха край Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Над 100 дръвчета залесиха край Павел баняview entry ( прегледа: 1130 )

Разкриха крадец на агне 
15.4.2016
На 13 април в РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за кражба на агне от гр.Павел баня.

От проведените оперативно – издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 33-годишния Т.С. от гр.Павел баня.

МВР - Стара Загора
view entry ( прегледа: 1082 )

Откриха нов банков офис в Павел баня 
13.4.2016
Откриват клон на Интернешънъл Асет Банк АД  в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
За удобството на жителите и гостите на Павел баня отвори врати офис на Интернешънъл Асет Банк АД.

Клиентите могат да се възползват от всички услуги на банката включително банкомат, обмяна на валути, разплащания, парични преводи и други. Павел баня бул. Освобождение 3
view entry ( прегледа: 1188 )

Йордана Енева и Недка Кавръкова на гости при Слави Трифонов 
В Шоуто на Слави гостуват Йордана Енева, зам.-кмет на община Павел баня и Недка Кавръкова – ръководител и хореограф на танцов ансамбъл 'Детелини', Павел баня. Публикувано в Pavelbanya.eu
В Шоуто на Слави гостуват Йордана Енева, зам.-кмет на община Павел баня и Недка Кавръкова – ръководител и хореограф на танцов ансамбъл 'Детелини', Павел баня.


view entry ( прегледа: 1177 )

Задържаха буйстващ мъж от с. Горно Сахране 
13.4.2016
Задържан от Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
На 12 април в РУ – Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 36-годишния А.Щ. от с.Горно Сахране, общ.Павел баня, затова че около 20,00ч. на 11 април в същото село извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива към орган на властта.

А.Щ. е задържан за срок до 24 часа в РУ – Казанлък.

МВР Стара Загора
view entry ( прегледа: 1100 )

Отново засаждаха дръвчета край с. Горно Сахране 
12.4.2016
Отново засаждаха дръвчета край с. Горно Сахране Публикувано в Pavelbanya.eu
Отново засаждаха дръвчета край с. Горно Сахране
Днес по инициатива на учители от училището "Генерал Скобелев" в с. Скобелево, ученици, учители и членове на Младежката организация към ВМРО, бяха засадени още 20 броя дръвчета в местността "Трескави кладенци" край с.Горно Сахране.

На учениците им беше много интересно и споделиха, че им е за първи път да засаждат дръвчета, но ще продължават да го правят. Скоро щели да почистват и силно замърсена местност край с. Скобелево по инициатива на учителите им.
view entry ( прегледа: 1086 )

Заловиха млад шофьор да кара пил 
12.4.2016
Заловиха млад шофьор да кара пил Публикувано в Pavelbanya.eu
Заловиха млад шофьор да кара пил
На 11 април в РУ – Казанлък е започнато незабавно полицейско производство срещу 20-годишния Д.Г. от с.Търничени, общ.Павел баня, затова че около 21,10ч. на същата дата, по ул.”Васил Левски” в с.Горно Сахране, управлява л.а.”БМВ” сред употреба на алкохол – 2,01 промила, установено с техническо средство.

На водача е съставен АУАН по ЗДвП и му е издаден талон за медицинско изследване, но същият е отказал да даде кръвна проба за анализ.

МВР - Стара Загора
view entry ( прегледа: 1119 )

Заловиха с наркотици младежи от с. Габарево  
11.4.2016
Полиция Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
На 08 април, около 23:40ч., на път І-5, км.308, екип на РУ – Казанлък е извършил проверка на паркиран л.а.”Рено 19” и лицата в него: Л.В. на 25 години и 20-годишните П.П. и А.Б., и тримата от с.Габарево, общ.Павел баня.

В хода на проверката, в заден джоб на предната дясна седалка на автомобила е намерено плик, съдържащ около 1г суха зелена тревиста маса, която при направени полеви наркотест реагира на марихуана.

При извършен личен обиск у А.Б. е намерен плик, съдържащ около 1г бяло прахообразно вещество, което реагира на амфетамин.

Образувано е досъдебно производство.

МВР Стара Загора
view entry ( прегледа: 1112 )


<< <Предишна | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Следваща> >>