Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 43

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 49
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Над 100 дръвчета залесиха край Павел баня
Павел баня
Над 100 дръвчета залесиха край Павел баня 
17.4.2016
Над 100 дръвчета залесиха край Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Над 100 дръвчета залесиха край Павел баня
Младежи от МГЕРБ - Стара Загора залесиха край Павел баня днес над 100 фиданки, с което се включиха в Седмицата на гората. Областната инициатива бе по идея на членовете на местната структура в общината, както и осигуряването на дървесния материал.

Млади хора от Стара Загора, Казанлък, Раднево, Гурково и Павел баня облагородиха крайпътно пространство с дръвчета от вида "Червен американски дъб".
Членовете на МГЕРБ са категорични, че всеки, посадил веднъж дърво, ще пази и уважава след това природата.
Над 100 дръвчета залесиха край Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Над 100 дръвчета залесиха край Павел баняview entry ( прегледа: 876 )

Разкриха крадец на агне 
15.4.2016
На 13 април в РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за кражба на агне от гр.Павел баня.

От проведените оперативно – издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 33-годишния Т.С. от гр.Павел баня.

МВР - Стара Загора
view entry ( прегледа: 824 )

Откриха нов банков офис в Павел баня 
13.4.2016
Откриват клон на Интернешънъл Асет Банк АД  в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
За удобството на жителите и гостите на Павел баня отвори врати офис на Интернешънъл Асет Банк АД.

Клиентите могат да се възползват от всички услуги на банката включително банкомат, обмяна на валути, разплащания, парични преводи и други. Павел баня бул. Освобождение 3
view entry ( прегледа: 872 )

Йордана Енева и Недка Кавръкова на гости при Слави Трифонов 
В Шоуто на Слави гостуват Йордана Енева, зам.-кмет на община Павел баня и Недка Кавръкова – ръководител и хореограф на танцов ансамбъл 'Детелини', Павел баня. Публикувано в Pavelbanya.eu
В Шоуто на Слави гостуват Йордана Енева, зам.-кмет на община Павел баня и Недка Кавръкова – ръководител и хореограф на танцов ансамбъл 'Детелини', Павел баня.


view entry ( прегледа: 914 )

Задържаха буйстващ мъж от с. Горно Сахране 
13.4.2016
Задържан от Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
На 12 април в РУ – Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 36-годишния А.Щ. от с.Горно Сахране, общ.Павел баня, затова че около 20,00ч. на 11 април в същото село извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива към орган на властта.

А.Щ. е задържан за срок до 24 часа в РУ – Казанлък.

МВР Стара Загора
view entry ( прегледа: 838 )

Отново засаждаха дръвчета край с. Горно Сахране 
12.4.2016
Отново засаждаха дръвчета край с. Горно Сахране Публикувано в Pavelbanya.eu
Отново засаждаха дръвчета край с. Горно Сахране
Днес по инициатива на учители от училището "Генерал Скобелев" в с. Скобелево, ученици, учители и членове на Младежката организация към ВМРО, бяха засадени още 20 броя дръвчета в местността "Трескави кладенци" край с.Горно Сахране.

На учениците им беше много интересно и споделиха, че им е за първи път да засаждат дръвчета, но ще продължават да го правят. Скоро щели да почистват и силно замърсена местност край с. Скобелево по инициатива на учителите им.
view entry ( прегледа: 835 )

Заловиха млад шофьор да кара пил 
12.4.2016
Заловиха млад шофьор да кара пил Публикувано в Pavelbanya.eu
Заловиха млад шофьор да кара пил
На 11 април в РУ – Казанлък е започнато незабавно полицейско производство срещу 20-годишния Д.Г. от с.Търничени, общ.Павел баня, затова че около 21,10ч. на същата дата, по ул.”Васил Левски” в с.Горно Сахране, управлява л.а.”БМВ” сред употреба на алкохол – 2,01 промила, установено с техническо средство.

На водача е съставен АУАН по ЗДвП и му е издаден талон за медицинско изследване, но същият е отказал да даде кръвна проба за анализ.

МВР - Стара Загора
view entry ( прегледа: 864 )

Заловиха с наркотици младежи от с. Габарево  
11.4.2016
Полиция Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
На 08 април, около 23:40ч., на път І-5, км.308, екип на РУ – Казанлък е извършил проверка на паркиран л.а.”Рено 19” и лицата в него: Л.В. на 25 години и 20-годишните П.П. и А.Б., и тримата от с.Габарево, общ.Павел баня.

В хода на проверката, в заден джоб на предната дясна седалка на автомобила е намерено плик, съдържащ около 1г суха зелена тревиста маса, която при направени полеви наркотест реагира на марихуана.

При извършен личен обиск у А.Б. е намерен плик, съдържащ около 1г бяло прахообразно вещество, което реагира на амфетамин.

Образувано е досъдебно производство.

МВР Стара Загора
view entry ( прегледа: 863 )

120 дръвчета посадиха край Горно Сахране 
9.4.2016
120 дръвчета посадиха край Горно Сахране  Публикувано в Pavelbanya.eu
120 дръвчета посадиха край Горно Сахране 

Днес по инициатива на ВМРО - Горно Сахране се проведе за поредна година акцията "Зеленото е родолюбие".

В местността "Трескави кладенци", край с. Горно Сахране жители посадиха 120 дръвчета, съобщиха организаторите.

Дръвчета са посадени и в детската градина в съседното с. Долно Сахране.

120 дръвчета посадиха край Горно Сахране  Публикувано в Pavelbanya.eu
120 дръвчета посадиха край Горно Сахране 

Младежите благодарят на ДЛС "Мазалат" за предоставените дръвчета за залесяване.
view entry ( прегледа: 862 )

Кметът на Павел баня се оплака от общинския съвет пред пресата в Стара Загора 
6.4.2016
Кметът на Павел баня се оплака от общинския съвет Публикувано в Pavelbanya.eu
Кметът на Павел баня се оплака от общинския съвет
На пресконференция в Стара Загора кметът на община Павел баня Станимир Радевски заяви, че е подложен на абсолютен натиск от страна на общинския съветник от ДПС Иса Бесоолу.

„След изборите в общинския съвет на Павел баня се състоя тайна коалиция между БСП и ДПС, именно тази коалиция в местния парламент ни създава проблеми и ние не можем да изпълняваме задълженията си като общинско ръководство. Нашите функции са иззети от ОбС, като представителите му вземат противозаконни и противоконституционни решения. Общинските съветници са си вменили отговорности на законодател" - каза на пресконференцията Радевски. Той уточни, че общината все още няма бюджет, с който да се работи през настоящата 2016 година.

„Месеци наред работим без бюджет, защото общинският съвет взе решение да бъде второстепенен разпоредител на бюджета, с това той изземва функциите на общинска администрация. Имаме насрочено дело срещу приемането на тази точка, което ще се гледа на 10 май " - допълни още кметът на курортния град.
Областният управител Георги Ранов е върнал 16 от взетите на сесия решения на ОбС Павел баня, а Административен съд- Стара Загора е обединил всички подадени жалби на кмета в едно дело, за което още няма насрочена дата. Радевски определи ситуацията като „колективна безотговорност”.

Заедно с Радевски в Стара Загора бяха още: зам.кметовете Йордана Енева, Милена Паунова и шефката на Дирекция общинска собственост Цанка Христова, които посочиха, че за случващото се в общината са изпратени писма до Сметната палата, Министерството на финансите и Сдружението на общините. Зам. кметът Енева изрази притеснение дали общинските съветници ще подкрепят и изработените проекти за над 8 млн. евро по програма за развитие на селските райони. "Имаме разписани 5 проекта за водопровод и канализация, за асфалтиране на улиците в общинския център и за ремонт на 4-то класната пътна мрежа, имаме проект и за саниране на две детски градини, но се притесняваме дали ще бъдат одобрени при гласуване" - обясни Енева. Тя припомни, че през изминалата година общината е спестила 27 хил.лв. по проект на министерство на околната среда и водите, който средства са можели да бъдат използвани за други ремонти дейности, но поради негласуване на актуализация на бюджета сега те трябва да бъдат върнати в държавния бюджет.

С решения от 30-и, 31- и март и 1 април, Административният съд в Стара Загора прекрати 13 от общо 16 административни дела, опонира на изнесените на пресконференцията твърдения от Радевски председателят на Общинския съвет на Павел баня Шендоан Халит. В коментар за kazanlak.com той заяви, че напротив - именно оспорването на бюджета от страна на кмета и администарцията е блокирал Павел баня.

"Оспорването на рамката на бюджета на община Павел баня от областния управител спираше изпълнението на бюджета и блокираше дейността на общината, инвестициите в публичния сектор, изплащането на трудовите възнаграждения на работещите в общинската администрация и звена," заяви Шендоан Халит. Той допълни, че именно по негово искане, с цел защита на обществения интерес на павелбанските граждани, с определение на Административния съд Стара Загора от вчера, 05.04.2016 г. е допуснато предварително изпълнение на бюджета на общината, допълни той.

Кazanlak.com
view entry ( прегледа: 833 )


<< <Предишна | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Следваща> >>