Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 43

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 49
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Днес ще се проведе пресконференция по въпроси за битовите отпадъци
Павел баня
Днес ще се проведе пресконференция по въпроси за битовите отпадъци 
27.4.15
0Публикувано в Pavelbanya.eu


view entry ( прегледа: 842 )

Право на отговор 
24.4.2015
Общински съвет Павел баняПубликувано в Pavelbanya.eu
Общински съвет Павел баня
Получихме следното становище във връзка с право на отговор:

"На всички заседанията на общински съвет Павел баня се решават важни за гражданите на общината въпроси.

Към датата на определяне на проекта за дневен ред, публикуван на официалната страница на общината, в деловодството на общински съвет не са постъпили питания от граждани, и не са заявени желания за изказвания на граждани по конкретни въпроси.

Единствените питания са въпросите на общински съветници към Кмета на община Павел баня -Г-н Радевски. На тези питания Г-н Радевски не отговаря вече поредни месеци. Не предоставя писмени документи и информация.

До 17,00 часа на 24.04.2015г.в общински съвет Павел баня не е постъпил писмен отказ на Кмета на общината да присъства на заседанието на Общински съвет, насрочено за 29.04.2015г.Не е постъпил и отказ за присъствието на администрацията.

Кметът на общината почти в и н а г и не присъства заседанията на общински съвет Павел баня. Официално изразената му позиция е напълно в синхрон със системните му, безпричинни и неоснователни отсъствия от заседанията на общински съвет Павел баня."

Христина Петрова -
Председател на
Общински съвет Павел баня

view entry ( прегледа: 797 )

Общински съвет Павел баня ще заседава във Велинград 
24.4.2015
Станимир Радевски кмет на Община Павел баняПубликувано в Pavelbanya.eu
Станимир Радевски кмет на Община Павел баня
Следващото заседание на Общински съвет Павел баня ще се проведе на 29-ти април във Велинград. Това се съобщава в поканата за заседанието, публикувана в сайта на община Павел баня. Дневният ред съдържа над 20 точки.

Във връзка с поканата за заседанието получихме следната позиция на кмета на община Павел баня - Станимир Радевски:

"Изнасянето на заседание на общински съвет Павел баня, извън общината ще ограничи правото на гражданите да присъстват на съвещанията на местния орган".
view entry ( прегледа: 787 )

"Денят на Земята" в община Павел баня - СНИМКИ 
23.4.2015
''Денят на Земята'' в община Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu ''Денят на Земята'' в община Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu ''Денят на Земята'' в община Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu ''Денят на Земята'' в община Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
''Денят на Земята'' в община Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu ''Денят на Земята'' в община Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu ''Денят на Земята'' в община Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu ''Денят на Земята'' в община Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
''Денят на Земята'' в община Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu ''Денят на Земята'' в община Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu ''Денят на Земята'' в община Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu ''Денят на Земята'' в община Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu.
''Денят на Земята'' в община Павел баня. Снимките са предоставени на www.Pavelbanya.eu от Община Павел баня.

Във вчерашния Международен ден на Земята в община Павел баня отново се организира традиционното пролетно почистване, в което се включиха ученици, учители и граждани от всички населени места на общината. Предлагаме Ви атмосфера в снимки.
view entry ( прегледа: 805 )

Разкриха кражба на ток 
23.4.2015
На 21 април в РУ-Казанлък е започнато незабавно полицейско производство срещу 31-годишния Д.С. от с.Габарево, затова че е осъществил, посредством проводник и куки, неправомерно прикачване към електропреносната мрежа, като по този начин не се отчита използваната ел.енергия.

На 22 април в Участък-Павел баня е получен сигнал, че в къща в с.Манолово се съхраняват акцизни стоки без бандерол. При посещение на адреса 58-годишната С.Д. от гр.Казанлък е предала доброволно 660 къса, ръчно направени цигари и 1 кг. ситно нарязан тютюн, без акцизен бандерол.

ОД на МВР Стара Загора

view entry ( прегледа: 780 )

Заловиха незаконни дърва в Търничени 
22.4.2015
На 20 април в РУ-Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 45-годишния Г.Б., затова че в двора си в с.Търничени, общ.Павел баня, съхранява 3куб.м. дървен материал (черна елша) без контролна горска марка и превозен билет.

ОД на МВР Стара Загора
view entry ( прегледа: 832 )

Утре ще чистим по повод "Деня на Земята" 
21.4.2015
Чистене в Павел баня по повод ''Деня на Земята''Публикувано в Pavelbanya.eu
Чистене в Павел баня по повод ''Деня на Земята''
Традиционно на 22 април за дванадесети път Община Павел баня провежда почистване на терени около речни корита, пътища, тревни площи във и извън населените места.

В инициативата се включват училища, пенсионерски клубове, администрация, младежки клубове и организации, и граждани.
Тази година отново ще го направим с цел опазване на планетата Земя и съхраняване на живота върху нея.

С това слагаме началото и на инициативата на БТВ „Да изчистим България заедно”, която включва дати и мероприятия, както следва:
10 май – градски зони
17 май – зони за отдих и спорт
31 май – детски площадки
7, 8 юни – природни паркове и защитени зони
27 юни – водоеми и реки

Сборният пункт за желаещите да се включат в инициативата е площада пред читалището в 9.00ч. на 22 април 2015г. /сряда/

От общината са осигурени ръкавици и чували за отпадъците.

По информация на Община Павел баня

view entry ( прегледа: 804 )

Полина Христова с награда от поетичен конкурс 
20.4.2015
Полина Христова с награда от поетичен конкурсПубликувано в Pavelbanya.eu
Полина Христова с награда от поетичен конкурс
Международният поетичен конкурс „Белоцветнните вишни” – Казанлък’ 2015 приключи и журито обяви и връчи присъдените награди.

Между участниците в конкурса беше и Полина Василева Христова – дългогодишен председател на клуб „Литературен глас” към читалище „Напред – 1903”, помощник диригент на хора за школувано пеене „Тодор Мазаров” в гр. Павел баня и авторка на стихосбирките „Откровение” (2004 г.), „Полет в нощта” (2005 г.), „Прозрения” (2006 г.), „Терзание” (2013) и „На горската поляна”, стихове за деца (2006 г.)

Полина бе наградена с грамота и с привилегията да участва със стихотворението си „Виж белоцветните вишни” в алманаха на конкурса.

Йорданка Трополова
view entry ( прегледа: 784 )

Разкриха кражба на ток 
17.4.2015
На 16 април в РУ-Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 27-годишната Г.М. от с.Търничени, общ.Павел баня, затова че в периода от 06 до 16 април е осъществила неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа на „ЕВН – България”.

ОД на МВР Стара Загора
view entry ( прегледа: 775 )

Бронзови медали за учениците от Павел баня в „Математика без граници“  
16.4.2015
 Бронзови медали получиха Елиза Селви Бекташ от 2. клас, Христо Димов Мудрев от 2. клас и Райко Илиев Илиев от 3. клас. На СОУ Христо Ботев Павел баняПубликувано в Pavelbanya.eu
 Бронзови медали получиха Елиза Селви Бекташ от 2. клас, Христо Димов Мудрев от 2. клас и Райко Илиев Илиев от 3. клас. На СОУ Христо Ботев Павел баня
Приключи пролетният кръг на Международния турнир „Математика без граници“.

За пореден път в него се включиха 42-ма ученици от СОУ „Христо Ботев”, град Павел баня, които достойно защитиха името на училището. Бронзови медали получиха Елиза Селви Бекташ от 2. клас, Христо Димов Мудрев от 2. клас и Райко Илиев Илиев от 3. клас.

В Международния турнир "Математика без граници" взеха участие ученици от 24 страни (Азербайджан, Афганистан, Беларус, Бразилия, България, Индия, Казахстан, Китай, Либия, Малайзия, Мексико, Молдова, Пакистан, Румъния, Русия, САЩ, Тукменистан, Турция, Швейцария, Узбекистан, Филипините, Франция, Южна Корея, Япония) на три континента (Европа, Азия и Америка).

По информация на СОУ "Христо Ботев", гр. Павел баня
view entry ( прегледа: 789 )


<< <Предишна | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | Следваща> >>