Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 43

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 49
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Карнавалът 2018
Павел баня
Карнавалът 2018 
19.02.2018

view entry ( прегледа: 1965 )

Балнеохотел Дианамар с Коледна кампания "Стани Дядо Коледа" 
16.12.2017
Балнеохотел Дианамар Павел баня организира коледна кампания под надслов "Стани Дядо Коледа". Инициативата е посветена на деца от семейства с ограничени възможности, от община Павел баня.

Във фоаето на хотела е поставена огромна коледна елха. На нея са закачени пликове с имена на деца, за които всеки човек може да закупи и дари подарък.

Събраните така подаръци ще бъдат раздаени на децата на 22 декември.

view entry ( прегледа: 1626 )

Заловиха шофьор без книжка 
25.10.2017
На 24.10.2017 г. в РУ-Казанлък е образувано бързо производство срещу И.Ч. на 41г. от гр.Габрово, за това, че на 21.10.2017 г. около 11:45 ч. в с.Асен, общ.Павел баня по ул."Първа" в посока север-юг, управлява л.а."Рено Лагуна", без съответното свидетелство за управление престъпление.

Шофьорът е в едногодишен срок от наказването му - лишаване от правоспособност за управление на МПС.

ОД на МВР
view entry ( прегледа: 1483 )

Стотици близки изпратиха Недка! 
20.10.2017

 Публикувано в Pavelbanya.eu
Стотици танцьори, общественици, родини, познати изпратиха днес Недка Кавръкова.

Десетки танцьори, общественици, роднини, приятели и познати изпратиха днес в последния й път Недка Кавръкова.

"Детелини" и музиканти от ансамбъл “Арсенал” изпълниха специален ритуал - поклон и с ръкопляскания и сълзи на очи изпратиха своя хореограф и основател на ансамбъла.

Съболезнователни телеграми и венци се получиха от побратимения с Павел баня град Лиски - Русия, община Павел баня, съученици на Недка, хор Тодор Мазаров и други.

Кавръкова бе главен художествен ръководител на ансамбъл “Детелини” от самото създаване на състава. Силна и борбена личност, Недка превърна “Детелини” в сплотен екип и ансамбъл от световна величина.

Поклон пред паметта й!
Пътят продължава...


view entry ( прегледа: 1504 )

След тежко боледуване почина Недка Кавръкова 
20.10.2017


 Публикувано в Pavelbanya.eu
След тежко боледуване почина Недка Кавръкова.

Тя бе хореограф на Представителен фолклорен танцов ансамбъл "Детелини" от самото му създаване. Като главен художествен ръководител на ансамбъла Кавръкова създаде сплотен и силен танцов екип, издигнал авторитета и престижа на Павел баня и България по целия свят.

Недка Кавръкова бе общественик с кауза, общински съветник и непримирим борец с несправедливостта.

Погребението ще бъде в събота по обед, съобщават близките й.
Светла й памет!
view entry ( прегледа: 1564 )

Ансамбъл "Детелини" с блестящо представяне в Лиски, Русия 
18.9.2017

Ансамбъл 'Детелини' с блестящо представяне в Лиски, Русия 
 Публикувано в Pavelbanya.eu
Ансамбъл "Детелини" с блестящо представяне в Лиски, Русия

Ансамбъл 'Детелини' с блестящо представяне в Лиски, Русия 
 Публикувано в Pavelbanya.eu
Ансамбъл "Детелини" с блестящо представяне в Лиски, РусияПреди броени дни Представителен фолклорен танцов ансамбъл "Детелини" се завърна от побратимения с Павел баня град Лиски, Воронежка област, Русия.
Нашите танцьори и делегация от представители на Общината гостуваха на приятелите от Лиски и бяха посрещнати по традиция радушно и топло.

Ансамбъл "Детелини" впечатли руската публика с едни от най-големите танцови шедьоври в българската хореография, а през свободното време павелбанци се разходиха из забележителностите на областта.

При пристигането си на родна земя, танцьорите споделиха, че винаги се радват, когато се задава пътуване към Лиски, тъй като времето, прекарано в Русия, е пълно с много забавления и добро настроение.

Припомняме, че това лято на база побратимените отношения отново танцьори и делегация от Лиски гостува в Павел баня в рамките на Празника на розата и минералната вода.

Снимки: Христо Христов
view entry ( прегледа: 1547 )

Близо 1 млн. лв. допълнително за асфалт в Казанлък и Павел баня отпусна Правителството 
9.8.2017
В последни дни преди парламентарната ваканция, усилията ни бяха концентрирани към включването на Казанлък и по-специално селата, както и на Павел баня в допълнителното разпределение на целевите средства за асфалтиране – сподели за kazanlak.com народният представител Халил Летифов, председател на ПК по транспорт и зам.-председател на ПГ на ДПС.

Със съдействието и на кметовете, които са посочили нуждаещите се улици, към региона са привлечени допълнително 800 000 лв. от общо 36,6 млн. лв., които Правителството разпредели за по-малките общини, предимно от смесените райони.
С ПМС № 153 от 28 юли 2017 са определени трансфери за допълнително асфалтиране на улици в Казанлък и Павел баня, като са посочени и конкретните улици.

По бюджета на Община Павел баня целевата субсидия за асфалт, осигурена в края на юли ще бъде 300 000 лв. Сумата ще послужи за ремонт и рехабилитация на улица „Роза“ в гр. Павел баня и кръстовище на ул. „Н. Вапцаров“ и ул. „Шипка“. За нов асфалт в Габарево е планирана ул. „Ген. Габарев“ и в Манолово - ул. „Ст. Стамболов“.

По бюджета на Община Казанлък ще пристигнат допълнително половин милион лева. Те ще се вложат в асфалтиране на ул. "Козлодуй" и междублокови пространства в кв. "Васил Левски", и ж.к. "Изток" в Казанлък.

За асфалт от тази целева субсидия се набляга повече на нуждите по селата. Планирани са две улици в Крън: ул. „Бузлуджански конгрес“ и ул. „Работническа“. В Хаджидимитрово - ул. „Беласица“, а в Ясеново - ул. „Митко Палаузов“. В Шейново улиците за асфалтиране от този трансфер ще бъдат „Генерал Симеонов“, и „Ломска“. Осигурените общо за казанлъшка община са 500 000 лв.

www.Kazanlak.com
view entry ( прегледа: 1551 )

Къща за гости "Стаси" Павел баня приема гости 
1.8.2017
Къща за гости "Стаси" Павел баня отвори врати за своите гости. Къщата разполага с три стаи за гости, всяка с по две легла и обща баня и тоалетна.

Стаите се предлагат целогодишно. Има изграден навес за отдих сред градината.

Повече информация...
view entry ( прегледа: 1460 )

Хотел "Соня" отвори врати в Павел баня 
28.7.2017
Хотел "Соня" отвори врати в Павел баня.

Хотелът разполага с множество двойни и тройни стаи. "Соня" разполагат с външен басейн, както и възможности за приготвяне на храна.

Хотел "Соня" разполага с голмяма зала, подходяща за конференции и групови събития.

Хотелът се намира в перспективната курортна зона на града.


Повече информация...

view entry ( прегледа: 1452 )

Стаи за гости "При шейха" отвориха врати в Павел баня 
24.7.2017
Стаи за гости "При шейха" отвориха врати в Павел баня тези дни. Мястото за настаняване се намира на централната улица в Павел баня и е току що завършено от строеж.

"При шейха" предлагат двойни и тройни стаи със самостоятелен санитарен възел и всики удобства - климатик, кабелна телевизия, веранда, кът за хранене. Цените са по 15лв. на човек на вечер.

"При шейха" е закачка с образа на собственика, който той изпълнява на кукерския празник в Павел баня.

Повече информация...
view entry ( прегледа: 1387 )


<< <Предишна | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Следваща> >>