Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 43

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/index.php on line 49
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Отмениха грипната епидемия в област Стара Загора
Павел баня
Отмениха грипната епидемия в област Стара Загора 
16.2.2015
Днес директорът на Регионалната здравна инспекция - Стара Загора д-р Златина Нанева обяви, че се отменя грипна епидемия за областта, която бе обявена на 28 януари.

Въз основа на наблюдавания спад на заболяемостта от остри респираторни заболявания и Грип през последните дни, информираме всички лечебни заведения за болнична и извънболнична помощ, както и населението, че се отменят всички предприети противоепидемични мерки в условия на грипна епидемия в Старозагорска област, считано от 16.02.2015 година, съобщават от РЗИ.

Kazanlak.com
view entry ( прегледа: 441 )

Разкриха кражба в село Тъжа 
16.2.2015
На 13 февруари в Полицейско управление – Павел баня е получен сигнал от 82 – годишен мъж от Сливница, който заявил че за времето от 19,00 до 22,00 ч. на 28 януари 2015г. неизвестно лице е проникнало през незаключена врата в къщата му в с.Тъжа и е извършило кражба на 770лв. и позлатен орден.

От проведените оперативно – издирвателни мероприятия е установено, че извършители на деянието са А.А. на 36 години от с.Търничени, А.С. на 18 години от с.Търничени и Е.С. на 29 години от с.Тъжа, съобщават от пресцентъра на Полицията.

ОД на МВР Стара Загора
view entry ( прегледа: 422 )

СКАТ: Павелбанци готвят протести срещу Иса Бесоолу 
14.2.2015
Жителите на Община Павел Баня се готвят за масови протести срещу Иса Бесоолу, който отказа да се съобрази с решението на общинската избирателна комисия и да се оттегли от поста общински съветник.

След петъчното заседание на местния парламент, хората са категорични, че за да защитят правата си са готови да се пренесат на палатки пред Парламента.

Репортаж

СКАТ ТВ
view entry ( прегледа: 445 )

Ансамбъл "Детелини", виното и любовта 
12.2.2015
На 14. февруари от 12:30 часа ансамбъл "Детелини" ще вземе участие в Празника на виното и любовта в град Сопот. Това съобщиха ръководителите на павелбанския ансамбъл в страницата на "Детелини".

Нашите танцьори ще имат 40 минутна програма, в която ще представят едни от танците шедьоври на българската народна хореография.

Празникът на виното и любовта се провежда ежегодно в град Сопот и събира читалищни и самодейни колективи от района на Розовата долина.

view entry ( прегледа: 458 )

Общинските съветници ще дискутират бюджета за 2015г. 
11.2.2015
В петък, 13-ти февруари 2015г. от 14:00ч. ще се проведе заседание на Общински съвет Павел баня. Общинските съветници ще обсъждат информация за изпълнението на бюджета за 2014 г. и бюджета за текущата 2015 година.

По информация на Община Павел баня
view entry ( прегледа: 434 )

Санират блокове и в Павел баня 
11.2.2015
На 9 февруари се проведе среща на собствениците на жилища в многофамилни жилищни сгради в община Павел баня, народния представител Нено Влайков и кмета на общината Станимир Радевски.

На срещата беше обсъдена програмата за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради. На територията на общината има два блока, които отговарят на изискванията за кандидатстване, където собствениците вече са направили своите учредителни събрания.

На срещата бяха задавани и други въпроси на народния представител. Г-н Влайков изрази готовност да оказва съдействие при решаване проблемите на гражданите от община Павел баня.

Община Павел баня
view entry ( прегледа: 448 )

Заместник-кметът Йордана Енева участва в предаване на телевизия Скат 
10.2.2015
Заместник-кметът на Община Павел баня - Йордана Енева участва в предаването "От упор" на телевизия Скат. Темата на предаването с водещ Димитър Байрактаров бе свързана с действията на партия ДПС в малките населени места.

Цялото предаване
view entry ( прегледа: 444 )

Експресният влак София-Бургас вече спира на жп.спирка Павел баня 
7.2.2015

Kметът на Община Павел баня изпрати искане до БДЖ експресния влак София-Бургас, тръгващ от София в 16:30ч. да спира на жп.спирка Павел баня.

С последните промени в разписанието на влаковете БДЖ разпореди експресният влак да спира на Паве баня в 19:22ч. Осигурен е обществен транспорт от Павел баня до жп спирката, тръгващ в 19:10ч.

Актуално разписание на влаковете при ЖП спирка Павел баня


По информация на Община Павел баня

view entry ( прегледа: 427 )

ПАВЕЛ БАНЯ СЕ СДОБИ С НОВА ПЛОЩАДКА ЗА УЛИЧЕН ФИТНЕС 
5.2.2015
В самия център на Павел баня бе поставена нова спортна площадка за уличен фитнес, съобщиха от Общинска администрация за Pavelbanya.eu. Това се случи в отговор на молбата на група младежи от курортния град до общинското ръководство. Инициативата е финансирана изцяло със средства от общинския бюджет.

Площадката се намира в близост до паметника на Цанко Минков - Комитата, в самото начало на градския парк. За нейното построяване са използвани най-съвременните достижения в сферата на изработката на успоредки и съоръжения за уличен фитнес.

Селата Осетеново, Александрово, Габарево и Скобелево в община Павел баня също могат да се похвалят с нови спортни площадки.

www.Pavelbanya.eu
Снимкa: Христо Костадинов
view entry ( прегледа: 443 )

Налагат превантивни мерки срещу птичи грип 
4.2.2015
Областният управител инж. Георги Ранов проведе днес заседание на Областната епизоотична комисия, на която е председател. Свикването на заседанието се наложи заради доказаните два случая на птичи грип в Бургаска област и факта, че съседната й Старозагорска област е миграционно свързана с нея.

Язовир „Овчарица” с топлите си води е едно от местата, които привличат водоплаващите птици. На заседанието на комисията присъстваха директорът на Областната дирекция по храните д-р Дамян Миков, директорът на РЗИ д-р Златина Нанева, представители на ОД МВР, на РИОСВ, на общините от областта, на РИОСВ, на „Зелени Балкани” и на други институции.

На заседанието бяха приети единодушно превантивни мерки срещу разпространението на инфлуенца в Старозагорска област. Сред тях са забрана за пускане на домашни птици извън дворовете, забрана на лова на пернати и на риболова в открити басейни, като езера и язовири, забрана на изложби и пазари на диви животни и др.

Със своя заповед областният управител инж. Ранов определи мерките, които трябва да вземат кметовете и кметските наместници по места, за да се предотврати птичият грип в областта. Със заповед на инж. Ранов ще бъдат сформирани и общински комисии по места, които ще следят за спазването на мерките, предприети от Областната комисия.

Засега в Старозагорска област няма регистриран случай на птичи грип.

Пресцентър на Областна администрация - Стара Загора

view entry ( прегледа: 415 )


<< <Предишна | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | Следваща> >>