Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Внесоха подписка за създаване на музей в Павел баня
Павел баня
Внесоха подписка за създаване на музей в Павел баня 
23.5.2017
Народно читалище „Напред-1903г.“ гр. Павел баня внесе в общината и в Общинския съвет подписка от 548 граждани на града с искане за незабавни действия на общинското ръководство за създаване музейна сбирка на гр. Павел баня в помещението на бившата дискотека в сградата на читалището.

Съдбата на този имот е нееднократно обсъждан и Народно читалище „Напред – 1903г.“ гр. Павел баня като основната културна институция на община Павел баня от името на културната общественост в града нееднократно е изявявало своята твърда позиция, че имота не бива да се отдава под наем или аренда, за да не се повторят случаите на нарушаване на обществения ред, разрушаване на общинска и частна собственост от посетителите на нощното заведение, което се помещаваше в този имот.

езависимо от обществения интерес към създаване на музейна сбирка, представяща развитието на Павел баня като курортен център с национално значение, все още не са предприети никакви конкретни мерки за реализация на тази инициатива.


Текст на подписката...


По информация на Народно читалище „Напред – 1903г.“Коментари 
Comments are not available for this entry.