Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Карнавалът в Павел баня ще е на 26 февруари
Павел баня
Карнавалът в Павел баня ще е на 26 февруари 
7.2.2017
След като спечелиха Наградата на Федерацията на европейските карнавални градове – награда на Хенрих Ван дер Кроон на павелбанските кукери предстои да покажат на съгражданите си и многобройните гости на града великолепния спектакъл, който всички ние наричаме „Карнавалът“.

Маскарадните игри в гр. Павел баня, които са традиционен празник и всички участници в тях се включват съвсем спонтанно, тази година ще се проведат на 26.02.2017г. – неделя. Очаква се силно присъствие на млади хора в редиците на павелбанските „Старци“.

С грижа за младото поколение карнавалджийската група на кукерския състав при читалище „Напред – 1903г.“ гр. Павел баня направи дарение за децата от целодневна детска градина „Синчец“. С парите събрани от миналогодишния „Карнавал“ бяха закупени и предоставени на детската градина 4 бр. чисто нови телевизора и топки за всяка от групите. Това благородно дело ще продължи и занапред.

Свилен Белчев

Коментари 
Comments are not available for this entry.