Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - ​Коледарите на Павел баня дариха събраните пари за добри каузи
Павел баня
​Коледарите на Павел баня дариха събраните пари за добри каузи 
27.12.2016
Почти всички коледарски групи навръх Рождество Христово, вече по традиция, обявиха, че даряват събраните средства за благотворителност.
В специално обръщение към тях отец Иван Тотунов от храм "Рождество Богородично" благодари, че и тази година коледарите не са забравили за църквата и са оставили своя дар в храма.

Средства за помощ на децата с различни заболявания от община Павел баня бяха събрани и от традиционния коледен базар, който се провеждаше всяка вечер на площада в дните преди Коледа.

В своя Facebook профил заместник-кметът на община Павел баня Йордана Енева лично благодари за поредицата от благотворителни инициативи:
"Благодаря за прекрасната "Павелбанска Коледа".

Благодаря - на семействата на Галин, Христо и Станислав и техните приятели, които подържаха "огъня" в центъра на Павел баня и независимо от студа и понякога безразличието / да се бориш с безразличието е по-трудно, отколкото със студа / донесоха празничност и съпричастност към ближния на своите съграждани и гостите на Павел баня.

Благодаря - на Мариана Кънчева и нейните приятели, които организираха невероятния "кол" от малките коледари.

Благодаря - на Николай Христов и неговите коледари, които просълзиха стария ни свещеник като го поздравиха с Рождество Христово в църквата и дариха събраните пари за църквата.

Благодаря - на всички млади Павелбанци, които в коледната нощ коледуваха и със своите песни благославяха и улиците на Павел бяха същите каквито са били преди 20, 40, 80 години.

Тези млади хора направиха празника незабравим и прекрасен и ми дадоха надежда, че те ще пренесат през нашите дни традициите и обичаите и онези качества като благородство и доброта, които трябва да пазим и продължаваме", отбеляза още Йордана Енева.

Румен Скрински


Коментари 
Comments are not available for this entry.