Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Дядо Коледа тръгва с препълнен чувал към децата в риск от региона
Павел баня
Дядо Коледа тръгва с препълнен чувал към децата в риск от региона 
22.12.2016
Най-успешната от старта си преди четири години коледна акция за добрини към казанлъшките дечица с увреждания, сираци и в риск направи тази година сдружение „Бъдеще за децата“.

"Акция Дядо Коледа" и събирането на подаръците от коледните дръвчета с историите на децата приключи снощи. Събрани са 167 подаръка за деца в риск от общините Казанлък и Павел баня и днес доброволците на сдружението започват да ги раздават на децата, влизайки в ролята на добрия старец.

С много любов, грижа и всеотдайност стотици казанлъчани, павелбанци, родители, фирми, обществени организации се включиха в дарителската кампания, като избраха и опаковаха специален подарък за всяко едно от 130-те деца, чиито писма споделяха детските им истории в елхите на „Акция Дядо Коледа“.

Специална благодарност към всички тях изрази пред камерата ни Мария Гинева – председател на Сдружение „Бъдеще за децата“ в Казанлък.

Kazanlak.com​

Коментари 
Comments are not available for this entry.