Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - ЗА ЧЕТВЪРТА ГОДИНА СТАРТИРА АКЦИЯ „ДЯДО КОЛЕДА“
Павел баня
ЗА ЧЕТВЪРТА ГОДИНА СТАРТИРА АКЦИЯ „ДЯДО КОЛЕДА“ 
12.12.2016
За четвърта поредна година, сдружение „Бъдеще за децата“ стартира инициатива „Акция Дядо Коледа” в подкрепа на деца от социално слаби семейства, деца с увреждания, деца настанени в Центровете за настаняване от семеен тип.

Чрез кампанията се опитваме да направим съпричастни към децата в риск и техните семейства граждани, приятели и съмишленици, които могат да направят щастливо едно дете като му осигурят подарък за Коледа. Всички, желаещи да станат част от новите помощници на Дядо Коледа могат да го направят като посетят един от обектите, в които сме сложили наши елхи и прочетат една от многото истории на деца, имащи нужда подкрепа, пишат организаторите.

Във всички пликове, гражданите, желаещи да помогнат, ще могат да намерят: историята на детето, номерче на историята и инструкция за това по какъв начин можете да осигурите подарък за това дете. След като подаръкът е подготвен е необходимо да се постави отново под елхата, от която е взета историята със залепено номерче на него. Чрез номерирането ние успяваме да запазим личните данни на всички деца.

През тази година ще поставим две елхи в град Казанлък, които ще се намират в магазин „Вимакс” и Информационния център на ул. „Искра №4. За първи път към кампанията се присъединяват и вече поставихме елхи в два обекта в град Павел баня:
Балнеохотел „ДианаМар” Павел баня и
комплекс „Профилактика, рехабилитация и отдих” ЕАД гр.Павел баня.

В тазгодишното издание на инициативата сме включили рекореден брой деца, нуждаещи се от Вашата подкрепа над 100 за територията на Община Казанлък и 20 за територията на Община Павел баня.

Всички истории са реални и са взети от случаите на Центъра за обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция към СНЦ „Бъдеще за децата”, Отдел Закрила на Детето гр. Казанлък към Дирекция „Социално подпомагане“ и Дневния цетър за деца с увреждания и Центровете за настаняване от семеен тип към фондация „Сийдър“.

Информацията е на Сдружение "Бъдеще за децата" ​

Коментари 
Comments are not available for this entry.