Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - ТИР е самокатастрофирал по пътя Калофер-Павел баня, няма пострадали
Павел баня
ТИР е самокатастрофирал по пътя Калофер-Павел баня, няма пострадали 
29.11.2016
ТИР е самокатастрофирал по пътя Калофер-Павел баня. Това съобщи за Радио „Фокус" - Пловдив Анелия Влахкинова, говорител на Областната дирекция на МВР-Пловдив. Сигналът за инцидента е получен към 12:10 часа. Според подадената информация, водачът на ТИР, който се е спускал по пътя от Калофер към Павел баня, е загубил контрол, най-вероятно поради хлъзгав път. „Кабината на ТИР-а се блъска в скат.

Половината от ремаркето на камиона е на пътя, а другата половина е в канавка. Няма пострадали хора при пътнотранспортното произшествие. Пробата за алкохол на водача е отрицателна“, обясни говорителят на Областната дирекция на МВР.

Към момента движението се регулира от служители на „Пътна полиция“ и се извършва само в едната лента. „Пътното платно е изчистено от Пожарната и от служители на Областно пътно управление. Изчаква се фирмата, която е собственик на превозното средство, да осигури влекач, с който да се изтегли камиона. Това е причината за забавянето“, обясни Влахкинова.

Тони МИХАЙЛОВ ИА Фокус

Коментари 
Comments are not available for this entry.