Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Общински съвет Павел баня отново ще заседва за бюджета на общината
Павел баня
Общински съвет Павел баня отново ще заседва за бюджета на общината 
28.11.2016
На предстоящата сесия на Общински съвет Павел баня, която ще се проведе на 30 ноември 2016 г., има шанс най-после Бюджет 2016 г. да бъде приет става ясно от обявения дневен ред. Всъщност ще бъде внесена актуализация на Бюджета, който беше многократно отхвърлян от Общинския съвет, заради който двете институции се съдиха.

Кметските предложения са за компенсиране от общинския бюджет на продажбата на билети и абонаментни карти по намалени цени на ученици и пенсионери, както е било досега; одобряване на разходите за настоящата година; възстановяване на разходите за пенсионерските клубове; актуализация на средствата за озеленяване, за изграждане на сметище, компенсиране на разходи между параграфи и др.

Дневният ред от 27 точки предвижда още приемане на Програма за развитието на туризма в община Павел баня, приемане на план-сметка и повишаване на таксите за битови отпадъци, възстановяване на транспортните разходи на служители от здравеопазването, социалните дейности, общинската администрация и спомагателни звена и др.

www.stzagora.bg


Коментари 
Comments are not available for this entry.