Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - БНР: В Павел баня няма къде да гласуват около 400 души, които са на лечение
Павел баня
БНР: В Павел баня няма къде да гласуват около 400 души, които са на лечение 
6.11.2016
В Павел баня избухна скандал в изборния ден. Причината - около 400 души, които са на лечение в базата за рехабилитация и отдих към Министерството на труда, няма къде да гласуват.

Пребиваващите в базата искат обяснение от Община Павел баня, защо са лишени от конституционното си право на глас. Заместник-кметът Йорданка Енева заяви, че общината няма никакви пълномощия да реши проблема и посочи, че през август кметът е назначил секционна комисия в базата, но след категоричен отказ от страна на директора Петър Бояджиев, тя е била разпусната. Това потвърди за "Хоризонт" и Теодора Крумова, председател на РИК в Стара Загора.
Има писмо изрично. Пускаха писма до ЦИК и до кмета на община Павел баня.
Потърсен за отговор Петър Бояджиев обясни, че стопанисваната база от него е хотел, а не санаториум или болница, затова той е отказал да има секция там, за да не се политизира отдихът на гражданите.

БНР, Венелина Попова

Коментари 
Comments are not available for this entry.