Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Отец Иван Тотунов: Ще продължавам да служа на вярата, докато стигат силите ми
Павел баня
Отец Иван Тотунов: Ще продължавам да служа на вярата, докато стигат силите ми 
1.11.2016
По случай 80-годишнината и празника на Народните будители, Кметът на община Павел баня Станимир Радевски награди свещеноиконом Иван Тотунов с Почетен знак "Павел баня". Отличието е за изключителни заслуги и отдаденост на духовните дела в Павел баня и Светата църква и активната гражданска позиция в обществения живот на града.

Радевски изказва своята почит и уважение към достойния житейски път на отец Иван Тотунов, отдаден на Българската православна църква, на семейството и на обществото.

”Вие повече от 50 години сте неизменно с нас, с нашите радости и с нашите болки. Вие носите в себе си духа на православното християнство и го предавате на Вашите миряни. Църквата „Рождество Богородично” в гр. Павел баня е образцова благодарение на Вашите грижи. Надявам се и вярвам, че ще продължите с добро физическо здраве, висок дух и оптимизъм по пътя на вярата, по пътя на просвещението в Светото Православие”, пише още в поздравителния адрес до юбиляря.

От Старо загорска митрополия бяха организирали специална служба в неделя за отбелязване на празника. На празничната церемония в храм "Рождество Богородично" отец Иван Тотунов заяви, че ще продължава да служи на светата църква, докато позволяват силите му.


Коментари 
Comments are not available for this entry.