Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Бойко Борисов: Всеки от жителите на общината днес е горд, че живее в този райски кът на България!
Павел баня
Бойко Борисов: Всеки от жителите на общината днес е горд, че живее в този райски кът на България! 
8.9.2016
Павел баня празнува Павел баня празнува Павел баня празнува
Павел баня празнува Павел баня празнува Павел баня празнува
Павел баня празнува Павел баня празнува Павел баня празнува
Павел баня празнува Павел баня празнува Павел баня празнува
Павел баня празнува Павел баня празнува Павел баня празнува
Павел баня празнува

"Споделям радостта ви и се възползвам от повода да ви пожелая да бъдете здрави, позитивно настроени и да постигате с по-голяма лекота и успех начинанията си", това стана ясно от поздравителния адрес, изпратен от Министър-председателя Бойко Борисов по случай празника на град и община Павел баня - 8-ми септември.

"Вярвам, че имате воля и потенциал да продължите развитието на вашата община и да работите за бъдещето , което гарантира условия за реазлизация на младите хора тук!", се посочва още в съобщението на премиера Бойко Борисов.

Поздравителният адрес бе прочетен на тържествена церемония, с която бе отбелязана и "Малка Богородица" - храмов празник на църквата "Рождество Богородично" в курортния град.

На събитието присъстваха духовници от Старозагорска епархия, които отслужиха Тържествена света литургия и водосвет за здраве на жителите и гостите на община Павел баня.

Събитието продължи с връчването на Тринайстата годишна награда на кмета на общината - "Павел баня 2016". Тя се дава за принос в развитието на туристическия бизнес. Неин носител стана доктор Йордан Гечев. Той е дългогодишен ръководител на СБР-НК клон Павел баня, лекар-терапевт и общественик. Станимир Радевски връчи почетен плакет, диплом и картина на местен художник на носителя на награда.

След официалната част празникът продължи с хоро, поведено от танцьорите на фолклорен ансамбъл "Детелини".

Pavelbanya.eu

Коментари 
Comments are not available for this entry.