Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Пак върнаха делото срещу кмета на Павел баня за плажа
Павел баня
Пак върнаха делото срещу кмета на Павел баня за плажа 
9.8.2016
Станимир Радевски кмет на Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Станимир Радевски кмет на Павел баня
Делото срещу кмета на Павел баня Станимир Радевски за престъпление по служба отново е върнато на прокуратурата. Според съдия от Апелативен съд Пловдив в хода на досъдебното производство по делото са допуснати съществени нарушения на процесуалните правила от категорията на отстранимите, довели до ограничаване правото на защита на обвиняемия.

На Станимир Радевски е повдигнато обвинение за това, че в периода 10.11.2008 г. – 11.11.2008 г., в град Павел баня и в град Казанлък, в условията на продължавано престъпление, в качеството си на длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение, сключил и нотариално заверил договор за даване вместо изпълнение, с което осъществил състав на престъпление по чл. 282, ал. 2 от Наказателния кодекс.

Това е четвърто поредно връщане на обвинителния акт. Кметът на Павел баня Станимир Радевски бе задържан на 8 февруари 2013 г. заедно с вече покойния концесионер на плажа Теньо Паунов и обвинен в престъпление по служба.

topnovini.bg

Коментари 
Comments are not available for this entry.