Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Съдът решава казуса с бюджета на Павел баня на 13 септември
Павел баня
Съдът решава казуса с бюджета на Павел баня на 13 септември 
5.7.2016
Съдът решава казуса с бюджета на Павел баня на 13 септември Публикувано в Pavelbanya.eu
Съдът решава казуса с бюджета на Павел баня на 13 септември
За 13 септември е насрочено заседанието на Върховния административен съд, на което ще се реши съдбата на бюджета на община Павел баня, съобщи зам.-кметът на общината Йордана Енева. По думите й тогава вече ще бъде твърде късно, защото годината ще е към края си. И досега общината работи без приет годишен бюджет, продължава да тлее и напрежение между кметството и местния Общински съвет, което затруднява допълнително вземането на каквито и да било решения, сочи Радио-Стара Загора.

„Три поредни заседания внасяме актуализация на бюджета, но безуспешно“, обясни зам.-кметът Енева. По думите й Общинският съвет е прехвърлил част от средствата в резерв. В момента сред основните проблеми са неизпълнението на строителната програма на общината, както и липсата на предвидени средства за компенсации на транспортните фирми, за да може ученици и пенсионери да пътуват с намаление.

„Общината подготвя и четири проекта за кандидатстване по Програмата за развитие на селските райони, но конфликтът в Общинския съвет може да се окаже проблемен и за тях“, смята зам.-кметът Йордана Енева.

Параграф 22

Коментари 
Comments are not available for this entry.