Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Младеж от Александрово пострада в тежка катастрофа
Павел баня
Младеж от Александрово пострада в тежка катастрофа 
3.6.2016
Младеж от Александрово, Павел бная пострада в тежка катастрофа. БГНЕС Публикувано в Pavelbanya.eu
Младеж от Александрово, Павел бная пострада в тежка катастрофа. БГНЕС
Младеж от с. Александрово, Павел баня пострада тежко при катастрофа снощи. Той се е возил при шофьор без книжка.

На 02 юни, около 23,40ч., по път І-6, от с.Дъбово за гр.Казанлък, се е движил л.а.”Опел Вектра”, управляван от неправоспособен 21-годишен мъж от гр.Казанлък. На изхода на бившата бензиностанция „Петрол”, намираща се на 1км южно от гр.Мъглиж, се блъска в отнелия му предимството л.а.”Фолксваген Голф”, извършващ маневра „обратен завой” и управляван от неправоспособен 26-годишен мъж от с.Хаджидимитрово.

В следствие на удара на място почиват водачът и возещият се на задната седалка в л.а.”Фолксваген Голф” 26-годишен мъж, също от с.Хаджидимитрово.

Пострадали и с опасност за живота са другите четирима пътници в автомобила: 16-годишен младеж от с.Александрово – двустранни кръвоизливи на белия дроб и разкъсване на диаграфма, настанен в УМБАЛ – Стара Загора; 17-годишен младеж от с.Хаджидимитрово – фрактури на десен крак и таз, настанен в МБАЛ – Стара Загора; 19-годишен младеж от с.Хаджидимитрово – в кома, откаран в МБАЛ – Пловдив, и 20-годишен мъж от с.Хаджидимитрово – фрактура на лицеви кости, настанен в „Лицево – челюстна хирургия” – Пловдив. Водачът на л.а.”Опел Вектра” е получил охлузни рани по главата и комоцио, настанен за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота, а 24-годишният му спътник е прегледан на място и освободен, без опасност за живота.

Образувано е досъдебно производство.

МВР, снимка БГНЕС

Коментари 
Comments are not available for this entry.