Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - На 1-и юни децата в Павел баня рецитираха "Аз съм българче"
Павел баня
На 1-и юни децата в Павел баня рецитираха "Аз съм българче" 
1.6.2016
1 юни в Павел баня 1 юни в Павел баня 1 юни в Павел баня
1 юни в Павел баня 1 юни в Павел баня
1 юни в Павел баня

На 1 юни - Денят на детето, в СОУ "Христо Ботев", гр. Павел баня се проведоха серия събития, посветени на празника и детството.

От 10:00 часа по традиция пред паметника на Христо Ботев в училище, учениците от 1-4 клас рецитираха най-българското стихотворение "Аз съм българче" на Иван Вазов.

След този тържествен момент в Актовата зала на училището класните ръководители на 1.клас раздадоха Удостоверения за завършен първи клас.

От 11:15 часа в Актовата зала бяха посрещнати гости, поканени да разгледат изложбата от детско творчество от учителите на СОУ.

На площада в Павел баня ​О​бщината се бе погрижила за празника на малчуганите, а в Долно Сахране кметството почерпи децата с лакомства за днешния ден. Кметът на община Павел баня Станимир Радевски изпрати и поздравителен адрес във връзка с Международния ден на детето.

Коментари 
Comments are not available for this entry.