Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Поредица патриотични предложения приеха в Павел баня
Павел баня
Поредица патриотични предложения приеха в Павел баня 
28.5.2016
Председателят на Общински съвет Павел баня - Шендоан Халит предлага 20 метрови трибагреници да се развяват на входовете на града Публикувано в Pavelbanya.eu
Председателят на Общински съвет Павел баня - Шендоан Халит предлага 20 метрови трибагреници да се развяват на входовете на града
Две патриотични предложения приеха единодушно общинските съветници на Павел баня.

Първото от тях е за издигане на знамето и изпълнение на химна на България в училищата на територията на Община Павел баня.

Решението ще влезе в сила след около две седмици има препоръчителен характер за директорите на училищата. Предложението е направено от общинския съветник от ВМРО Недялка Недева, информира Kazanlak.com.

За следващата сесия патриотите се готвят да предложат и забрана на бурките в Павел баня, по примера на другите градове, сподели още пред изданието общинският лидер на ВМРО Николай Марков.

В същото предложение войводите ще включат искане за забрана също и на мисионерите на крайното християнско течение „Свидетелите на Йехова“ да пропагандират, притеснявайки хората от Павел баня по домовете им.

Единодушно бе прието и второто патриотично предложение – това на председателя на Общинският съвет и лидер на ДПС в общината Шендоан Халит. То е за издигане на националното знаме на Република България на входовете на Павел баня.

Трикольорите ще бъдат огромни - 5 метрови знамена, издигнати върху двайсетметрови пилони, каквито са пилона и знамето на връх Шипка. Ще бъдат монтирани на трите входа на курортния град през това лято, коментира председателят на Общинския съвет Шендоан Халит.

Сред другите по-важни решения, приети от местните старейшини, Халит открои предоставянето за безвъзмездно стопанисвана на Пожарната на сградата, в която тя се помещава и предоставянето на терен и право на строеж на Министерството на здравеопазването за изграждане на чисто нов център на Спешната помощ в Павел баня.

Важно за гражданите на Павел баня е взетото решение по предложение на кмета Станимир Радевски, отнасящо се до ВиК мрежата на курорта. Павел баня ще кандидатства за безвъзмездна помощ от ПУДОС, с която да доизгради и реконструира водопроводната и канализационна мрежа на града.

С днешните си решения, прочулия се с противоречия местен парламент на Павел баня демонстрира нормализиране на работната среда и разбирателството, в духа на националния девиз - „Силата е в съгласието“.

Actualno.com

Коментари 
Comments are not available for this entry.