Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Заловиха крадци на рози
Павел баня
Заловиха крадци на рози 
22.5.2016
Задържан от Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
На 20.05.16 г., при провеждане на специализирана полицейска операция на територията на общ. Павел баня за противодействие на кражбите на селскостопанска продукция, в с. Горно Сахране екип от служители на Участък - Павел баня при РУ - Казанлък и служители на жандармерията е подал сигнал за спиране на каруца с намиращи се в нея 5 лица.

Каруцата не спира, а ускорява, като лицата правят опит да избягат и изхвърлят 2 чувала, съдържащи розов цвят. ППС е последвано и спряно на ул. "Акация", като в него е намерен още един чувал, пълен с цвят от маслодайна роза (общо 33.8 кг. в трите чувала).

Установено е че лицата са 34-годишната С. Ч., А. З., на 34 г., М. М., на 22 г., А. М., на 22 г., всички от с. Горно Сахране, и З. А., на 22 г,, от с. Бузовград, а розовият цвят е обект на кражба от масив, намиращ се южно от ПП I-6, в землището на с. Горно Сахране, собственост на фирма със седалище в гр. София.

Лицата са задържани за срок до 24 ч. в РУ - Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.194, ал.1 от НК.


Коментари 
Comments are not available for this entry.