Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - От днес учениците ще пътуват с 50% намаление при закупуване на абонаментна карта от "Детелина-дрита"
Павел баня
От днес учениците ще пътуват с 50% намаление при закупуване на абонаментна карта от "Детелина-дрита" 
16.3.2016
0 Публикувано в Pavelbanya.eu
"Детелина дрита" ЕООД са уведомили община Павел баня, че от днес всички ученици, които си закупят абонаментни карти за пътуване, ще заплащат 50% от стойността на абонаментната карта. Допълнителното намаление от 30% ще бъде за сметка на фирмата". Това съобщи за Pavelbanya.eu Цанка Христова от Община Павел баня.

Припомняме Ви, че от началото на седмицата ученици и пенсионери се наложи да плащат цялата стойност на билета за пътуване заради решение на Общинския съвет.

Картите на пенсионерите остават с 20%, намаление, т.е. 100 лв. на месец.
Досега 30% над законоустановеното от държавата 20% намаление за ученици и пенсионери се поемаше от общинския бюджет на Павел баня. На 5 януари тази година ОбС взе решение превозвачът да не се дотира допълнително от хазната на Община Павел баня. Решението гласи: „Всички ученици и пенсионери живущи на територията на Община Павел баня да пътуват с 50% намаление от цените на абонаментни карти и билети с превозвача обслужващ общинската транспортна схема, като това да не бъде на сметка на общинския бюджет и да важи за бюджетната 2016 г.

Коментари 
Comments are not available for this entry.