Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - От понеделник ученици и пенсионери ще пътуват с цял билет
Павел баня
От понеделник ученици и пенсионери ще пътуват с цял билет 
12.3.2016
Автобус на
Автобус на "Детелина-Дрита" в Павел баня
С решение на превозвача "Детелина дрита", която обслужва транспортната схема на община Павел баня, от понеделник отпада 50-процентното намаление на цената на билетите за пътуване в междуселищната система на общината.

Заместник-кметът на община Павел баня Йордана Енева обяви, че са изпратили писмо до превозвача, като са го уведомили, че общината няма да приема повече фактури, тъй като е незаконосъобразно, при условие че няма финансов ресурс, с който да се разплащат намаленията на цените на билетите.

До тази ситуация се стигна след поредица решения на Общински съвет - Павел баня.


От фирмата превозвач, която обслужва транспортната пътна мрежа на община Павел баня, разпространиха съобщение до пътниците, в което се казва следното:

"Уважаеми пътници,
На сесия на Общинския съвет на Павел баня, проведена на 29.02.2016 г., е приет бюджетът на общината за 2016 година. В същия са отпаднали по предложение на групата на ДПС средствата за допълнително намаляване на цените на билети и абонаментни карти за пенсионери и ученици, извън регламентираните в ПМС №66 от 1991 г.
Предвид горното, жителите на община Павел баня няма да могат да се ползват от посочената социална придобивка, считано от 14.03.2016 г., като ще трябва да заплащат цената на билета или на новоиздадените абонаментни карти, покривана до този момент от Община Павел баня.

От ръководството на "Детелина-Дрита" ЕООД"Коментари 
Comments are not available for this entry.