Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - БНР: Задава ли се местна война между кмета и общински съветници от Павел баня?
Павел баня
БНР: Задава ли се местна война между кмета и общински съветници от Павел баня? 
22.2.2016
0 Публикувано в Pavelbanya.eu
Ще бъде ли съпътстван от местни конфликти и този мандат на дългогодишния градоначалник на Павел баня Станимир Радевски, след като общинските съветници от ДПС и Атанас Пъдев от БСП в Павел баня обявиха, че ще поискат от главния прокурор Сотир Цацаров да разпореди проверка на седем досъдебни производства срещу кмета. Самият кмет Радевски прогнозира "война" с Иса Бесоолу, който изгуби кметската надпревара от Радевски на последния местен вот.

Общинските съветници от ДПС отказват да гласуват и бюджета на общината с мотива, че проектът имал грешки и им е представен без подпис. Станимир Радевски пък огласи претенции на ДПС в Павел баня към десет от най-важните управленски места в общината за кадри на партията. Съветниците в Павел баня настояват да бъдат проверени и четирите кметски мандата на Радевски. Шендоан Халид, председател на местния Общински съвет каза в предаването "Преди всички", че не може да бъдеш кмет четири мандата и виновен за всичко да бъде Общинският съвет.

Чуйте интервютата със Станимир Радевски и Шендоан Халид – в звуковия файл.

Българско Национално Радио

Коментари 
Comments are not available for this entry.