Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Общинските съветници втори път не гласуваха бюджет на община Павел баня
Павел баня
Общинските съветници втори път не гласуваха бюджет на община Павел баня 
5.2.2016
До 10 февруари кметът на община Павел баня и администрацията трябва да представят преработен или нов бюджет пред общинския съвет, съобщиха за Pavelbanya.eu източници от администрацията. Това решиха след днешното си заседание старейшините. Те отново не приеха бюджета за 2016 година, след като миналата седмица заседанието приключи с решение на днешния ден да се гласува бюджета.

Като предложение от общинския съветник Недка Кавръкова бе внесена и декларация в подкрепа на протестните декларации на общинските съвети в Карлово и Сопот по отношение на новите проекти на МОН за учебни програми по литература, които предвиждат преструктуриране на учебното съдържание. Декларацията бе приета и от старейшините на Павел баня.
Припомняме Ви, че миналата седмица след отлагането на бюджета Общинският съвет прие за представител в Областния съвет за развитие председателя на съвета Шендоан Халит.

Приети бяха: Програма за развитие на туризма в община Павел баня за 2016г., План-сметка за приходите и разходите от такса битови отпадъци, отчет за състоянието на общинската собственост за 2015г., Стратегия за управление на общинската собственост за мандата, Програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост през 2016г. Бяха взети и решения за отдаване под наем на общинска собственост и др.

За финал на заседанието беше обсъдено и прието предложение от кмета на общината за разпределение на остатъчна сума от около 30 хил.лв. от капиталовата субсидия, която не е била приета в актуализация на бюджета в края на 2015г. и Министерството на финансите изисква да им бъде върната. С едно решение на Общинския съвет ще се направи опит сумата да бъде изразходвана за преходни обекти.

Коментари 
Comments are not available for this entry.