Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Станимир Радевски: Ще разговаряме с EVN за ситуацията с тока
Павел баня
Станимир Радевски: Ще разговаряме с EVN за ситуацията с тока 
18.1.2016
Станимир Радевски: Ще разговаряме с EVN за ситуацията с тока Публикувано в Pavelbanya.eu
Станимир Радевски: Ще разговаряме с EVN за ситуацията с тока
Станимир Радевски: "Ще разговаряме с представителите на EVN във връзка с настъпилите дълги прекъсвания на тока в Павел баня и населените места от общината". От години се случва в едната част на Павел баня да има ток, а в друга - не.

"Ще разговаряме да се намерят възможности да се свържат двата електропреносни кръга в града, така че при авария Павел баня да не се остава толкова дълго без ток".

Припомняме, че част от Павел баня остана без ток близо 20 часа на 17-ти януари.

"Домакинствата започнаха да си купуват модерни пелетни печки, за да са екологични и да харчат по-малко дърва, а се оказва че не могат да ги ползват защото няма ток продължително време."

"За населените места от общината, където също нямаше ток, ще обсъдим дали има варианти за подземно прекарване на кабелите в проблемните участъци, за да не се влияят от бурите", допълва още кметът на община Павел баня.

"Всички сме наясно, че тежкото време е главната причина да няма ток, но трябва да търсим начини то да влияе по-малко", посочва още Радевски.

Коментари 
Comments are not available for this entry.