Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Избор на дамски кожени боти
Павел баня
Избор на дамски кожени боти 
Всяка една дама иска да бъде модерна и това е напълно разбираемо. Ботите са удобни за зимния сезон, не изискват много сериозна поддръжка и позволяват на дамите да са изключително елегантни в ежедневието си. Дамските кожени боти са универсално решение, ако искате за изглеждате добре всеки ден, да сте елегантна или пък с ежедневна визия, изобщо да бъдете такава, каквото искате. Дамските кожени боти могат да бъдат намерени в различни форми и именно в следващите няколко редове ще ви запознаем с модерните боти тази година.

Ниско токче

Дамските кожени боти с ниско токче или така нареченото котешко токче са изключително удобни и приятни за ежедневието. С тях можете да ходите на работа, да се разхождате навън или дори да отскочите до магазина.

Дамски боти с груба подметка

Това са така наречените боти с грайфер. Има ги както в текстилен вариант, така и в кожен. Дамските кожени боти с грайфер са подходящи за лошото време, когато навън вали и не е особено приятно. Дори и да изглеждат на пръв поглед леко груби, вие можете да ги носите, с каквото поискате – пола, панталон. С тях можете да изглеждате небрежни, но и много елегантни.

Бляскави боти
Сигурно сте забелязали, че има боти, които са с брокат по тях или някакви маниста. Да, тези боти не са много подходящи за ежедневието, но пък са страхотни, ако отивате на дискотека и харесвате нощния живот.

Червени дамски боти
Ако изберете модел дамски кожени боти в червен цвят няма да сбъркате защото те са изключително модерни тази година. Може би вече сте забелязали, че този цвят набира особено голяма популярност. Можете да изберете ярко червени боти, които да разчупят визията ви. Ако това ви е прекалено, едни винени също вършат добра работа.

Боти чорапи
Тези боти са в класическа форма, от глезена до коляното са под формата на чорап. Това не е особено подходяща визия за мокрите дни, но пък за топлите есенни дни са напълно подходящи. Придават младежко излъчване и ги носете с усмивка.
Както виждате и тази година има както хубави модели дамски кожени боти, така и малко екстравагантни, но всички те могат да задоволят дори и най-капризния вкус. Затова ги носете смело и открийте своя стил.


Коментари 
Comments are not available for this entry.