Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Търсят актьори за филма „Роза Дамасцена“
Павел баня
Търсят актьори за филма „Роза Дамасцена“ 
14.1.2016
През 2015-та година в региона около Павел баня бяха направени първите снимки за филма „Роза Дамасцена. Той е е съвременна поетична драма с елементи на мистика, действието се развива в Розовата долина.

Снимките ще бъдат предимно в района на град Казанлък. В основата на сюжета е залегнала истинската история на един обикновен човек, който преодолява препятствията и бариерите, собствените си съмнения и сривове, и осъществява мечтата си – да запази и възкреси българската роза и да даде възможност на стотици хора да останат в България.

Режисьор на филма е Тодор Анастасов, сценарист е поетесата Мария Лалева. Във филма участват актьори от различни поколения - Веселин Плачков, Любен Чаталов, Сашка Братанова, Надя Тержуманова, Слава Георгиева, Любомир Фърков, Троян Гогов, Тодор Янкулов, Тезджан Ферад, Симона Халачева и др.

Днес от продукцията изпратиха съобщение, че обявяват кастинг за актьори, който ще се проведе в Стара Загора.

Кастингът е за момчета на възраст от 7 до 10 години и от 16 до 21 години, както и за актьори и актриси без ограничение на възрастта и ще се проведе на 15 януари (петък) 2016 година от 10.00 часа в Стара Загора, в кафе клуб STYLE на ул. Хаджи Димитър Асенов 142.


Коментари 
Comments are not available for this entry.