Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Над 200 бриджьори откриха спортната година в Павел баня
Павел баня
Над 200 бриджьори откриха спортната година в Павел баня 
6.1.2016
За единадесета година елитът на българския спортен бридж се събра в Павел баня на поредната международна бридж ваканция. Тук са над 200 състезатели от България, Румъния и Сърбия. В рамките на събитието, което е до 10 януари, е предвидено да се изиграят 5 двойкови и 3 отборни турнира, съобщи за NBP.bg главният организатор Стефан Георгиев.

В увертюрния двойков турнир, който бе и първият за 2016 г. от спортния календар на Българската бридж федерация, победители станаха Минчо Петков (Твърдица) и Радослав Радев (Бургас), следвани от топ двойката на Стара Загора Веселин Величков и Стефан Тодоров. Трети са Златко Неделчев и Илко Бонев от София. На четвърто място остана силната румънска двойка Мариус Джорджеску и Драгош Лесан, а пети – президентът на българската бридж федерация Тони Русев и партньора му Ради Радев, и двамата от Стара Загора.

В двойковия турнир на импове“Бътлър“ победители са Панайот Николов (София) и Боян Тонев (Раднево), следвани от Климентин Николчев и Красимир Симеонов (София) и Теню Тенев и Георги Делинов (Хасково).

NBP.bg, Дима ТОНЕВА

Коментари 
Comments are not available for this entry.