Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Съдът отхвърли искането за трето броене на бюлетините в Павел баня
Павел баня
Съдът отхвърли искането за трето броене на бюлетините в Павел баня 
1.12.2015
Местни избори в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Местни избори в Павел баня
Вчера бе поредното заседание по делото, образувано по жалба на Иса Бесоолу, кандидат за кмет на община Павел баня от ДПС, против решение на Общинската избирателна комисия на Павел баня от 2 ноември.

Кандидатът на ДПС загуби балотажа от Станимир Радевски, кандидат на местна коалиция, само с 39 гласа, несъгласен с резултата Бесоолу заведе делото.

Съдът вчера изслуша вещите лица, които бяха назначени да извършат повторното броене на бюлетините в павелбанско. Експертите заявиха пред съдебния състав единодушие, за това че при второто контролно броене са открили 64 гласа повече за Радевски. Новият резултат е 3 948 гласа за Бесоолу, а за Радевски 4 012.

Защитата на Иса Бесоолу поиска нови вещи лица за трето преброяване. Тя оспори резултатите в седем секции като заяви, че в някои случаи бюлетина с определен знак е била считана за валидна, а в други за невалидна.

Председателят на съдебния състав - съдия Бойка Табакова не уважи искането и прие заключението на текущите вещи лица.

По информация на ПРЕСС ТВ КазанлъкКоментари 
Comments are not available for this entry.