Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Пешеходец загина в катастрофа на Гердеме
Павел баня
Пешеходец загина в катастрофа на Гердеме 
29.11.2015
Загина пешеходец на пътя София-Бургас на разклона за Павел баня. Той е 69-годишен мъж - Анастас И. Той е шофирал „Рено Туинго“ с бургаска регистрация от курортния град към главния път, но не могъл да вземе завоя към Казанлък и се блъснал в островчето на разклона.

Съборил пътния знак и вероятно е решил да потърси съдействие от служителите на бензиностанцията на Гердеме, както е известно мястото. Мъжът тръгнал да пресича главния път, но пътуващ в посока София „Мерцедес“ го блъснал фатално.

Екип на ПРЕСС ТВ Казанлък от мястото на катастрофата разказа, че Анастас И. е починал на място. Твърде възможно е загиналият да е употребил алкохол, допуснаха служители на реда и дошлите на произшествието медици.

Шофьорът на „Мерцедеса“ е казанлъчанин. Младият мъж явно не е успял в неосветения участък на пътя да забележи пресичащият платното.

ПРЕССТВ Казанлък

Коментари 
Comments are not available for this entry.