Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - В Професионалната гимназия отново се проведе "Здравословно междучасие"
Павел баня
В Професионалната гимназия отново се проведе "Здравословно междучасие" 
27.11.2015
Павел баня с Здравословно междучасие Публикувано в Pavelbanya.eu
Здравословно междучасие в Павел баня
Традиционно, в края на месец ноември и тази година в ПГ по ресторантьорство и хотелиерство гр. Павел баня се проведе „ Здравословно междучасие” – дейност в рамките на Седмицата на здравословното хранене. Специален гост беше г-жа Захариева - първият директор на училището, съобщават от гимназията.

Възпитаниците на ПГ по РХ имат добри познания и култура по отношение на храненето. В 9. клас. те изучават предмета Материалознание на хранителните продукти, в 10. клас. – Хигиена на хранене и хранително законодателство, Микробиология на храни и напитки, в 11. и 12. клас прилагат наученото в часовете по практика, приготвят и сервират кулинарни продукти.


"При нас е весело и вкусно! За „Здравословно междучасие” си аранжирахме блок-маса с топлите багри и изобилието на есента, апетитни и свежи храни, плодове и зеленчуци. В подготовката се включиха ученици и учители. Всички закусихме заедно и поговорихме за ползите и предимствата на домашно приготвената храна!

Хубаво е всеки ученик да тръгва за училище с домашно приготвена закуска и пресен плод според сезона. Надяваме се на помощта и разбирането от страна на родителите.

Мероприятието не е задължително , но с всяка изминала година последователите на здравословното хранене стават все повече.

Седмицата за здравословно хранене в Професионалната гимназия ще се превърне в добра практика през цялата учебна година", добавят още от професионалното училище.

Коментари 
Comments are not available for this entry.