Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Повторното преброяване приключи. Радевски води с 66 гласа.
Павел баня
Повторното преброяване приключи. Радевски води с 66 гласа. 
23.11.2015
Местни избори в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Местни избори в Павел баня
С 66 гласа разлика от повторното преброяване на бюлетините преди броени секунди стана ясно, че Радевски е с повече бюлетини за кмет на община Павел баня. Това научи Pavebanya.eu от свои източници.

Процедурата по засичане на вота, постановена отАдминистративния съд в Стара Загора, стартира след 10:00 часа днес в сградата на Общинска администрация - Павел баня.

Броенето продължи през целия ден и към този час всички бюлетини от втория тур на местните избори в Павел баняя са изброени.

Окончателните резултати са:
Номер 8 - 3947 гласа,
Номер 9 - 4013 гласа.

Припомняме, Ви, че до постановяване на засичане на вота от съдебния състав се стигна след обжалването на решението на Общинската избирателна комисия, обявила за спечелил с 39 гласа на балотажа Станимир Радевски от коалиция "Обединение".

След две заседания председателят на съдебния състав съдия Бойка Табакова се произнесе за повторно преброяване на бюлетините. На 30 ноември е насрочено следващото заседание на съда.

Коментари 
Comments are not available for this entry.