Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Изгониха журналистите от броенето на бюлетините в Павел баня
Павел баня
Изгониха журналистите от броенето на бюлетините в Павел баня 
23.11.2015
Изгониха журналистите от броенето на бюлетините в Павел баня  Публикувано в Pavelbanya.eu
Изгониха журналистите от броенето на бюлетините в Павел баня 
Репортерите на няколко медии бяха отстранени от помещението, където малко след 10:00 часа днес започна повторното преброяване на бюлетините за кмет на Павел баня.

Вместо в залата за заседания на Общинския съвет в местното читалище, процедурата по броенето стартира в сградата на Общината на втория етаж.

Присъствието на журналистите предизвика остра реакция на неодобрение у комисията, извършваща преброяването, и вратата бе хлопната пред камерите. Не е ясна причината за гнева на вещи лица и представители на Общинската избирателна комисия на курортния град спрямо наличието на медии. Процесът по обжалването на изборния резултат в Павел баня бе следен отблизо от журналистите още от деня на местния вот, предвид високия обществен интерес, но днес комисията отряза достъпа на репортерите и отказа броенето да бъде прозрачно и засвидетелствано от камерите.

В помещението, където тече преброяването се намира и представителят на ДПС Райчо Юлянов, както и съдия Бойка Табакова от Административния съд в Стара Загора. Тя заяви, че не може да вземе отношение по изгонването на репортерите от стаята, тъй като това не е съдебен казус, съобщава нашият екип от мястото.

ПРЕСС ТВ Казанлък


Коментари 
Comments are not available for this entry.