Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Започва повторното преброяване на бюлетините
Павел баня
Започва повторното преброяване на бюлетините 
22.11.2015
Местни избори в Павел баня Публикувано в Pavelbanya.eu
Местни избори в Павел баня
Повторното броене на бюлетините за кмет на Павел баня започва днес. Процедурата стартира в 9:30 часа в залата, където се провеждат заседанията на Общинския съвет, в местното читалище. Броенето ще продължи два дни, както постанови Старозагорският административен съд.

До решението на съдебния състав се стигна след обжалването на решението на Общинската избирателна комисия на курортния град, обявила за спечелил с 39 гласа на балотажа Станимир Радевски, кандидат, подкрепян от местна широка коалиция.

Другият претендент за кметския пост Иса Бесоолу от ДПС внесе жалбата против постановлението на ОИК и така бе даде ход на административното дело. Според Бесоолу имало съмнения, че вотът за Радевски е по-скромен, а в урните имало повече гласове за ДПС.

След две заседания председателят на съдебния състав съдия Бойка Табакова се произнесе за повторно преброяване на бюлетините и го насрочи за 22 ноември.

ПРЕСС ТВ Казанлък

Коментари 
Comments are not available for this entry.