Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Повторното броене на бюлетините ще е в Павел баня, а не в Стара Загора
Павел баня
Повторното броене на бюлетините ще е в Павел баня, а не в Стара Загора 
19.11.2015
Другата седмица ще бъдат назначени вещи лица, коит ще извършат повторното преброяване на бюлетините за кмет в община Павел баня. След вчерашното решение на Административен съд Стара Загора за това се очаква сформирането на съдебно- статистическа експертиза, тя ще проверява всички намерени в урните гласове.

В десетдневен срок от три вещи лица в присъствието на представители на страните-подалият жалбата срещу изборния резултат Иса Бесоолу, кандидат за кмет на Община Павел баня, изгубил с 39 гласа вота от другия кандидат Станимир Радевски и страната на спечелелия. Бюлетините ще бъдат броени в Павел баня, а не в Стара Загора, както поискаха адвокатите на Бесоолу, но съдът не уважи искането.

Вчера на заседание съдът изслуша показанията на десет свидетели, на жалбоподателите и на ответните страни. На заседанието не присъства Станимир Радевски. Срещу него от вчера се води досъдебно производство за причиняване на смърт по непредпазливост при управление на МПС.

Следващото заседание по делото е насрочено за 30 ноември от 10:30 часа.

ПРЕСС ТВ Казанлък

Коментари 
Comments are not available for this entry.