Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Хиляди пациенти може да останат без достъп до рехабилитация
Павел баня
Хиляди пациенти може да останат без достъп до рехабилитация 
25.2.2015
СБР-НК клон Павел баня
СБР-НК клон Павел баня
Хиляди пациенти има опасност да останат без достъп до рехабилитация. Причината е, че се обсъжда проект за промяна на клиничните пътеки за рехабилитация, според който всеки пациент ще има право на седем дни рехабилитация, само веднъж годишно.

Така, ако някой има болки в гърба или кръста и се възползва от рехабилитация, а по-късно през годината счупи крак, той ще трябва да изчака следващата година, за да получи безплатно лечение, информираха от Асоциацията по физикална и рехабилитационна медицина.

Оттам вече са сезирали омбудсмана и Комисията за защита от дискриминация, тъй като считат промените за дискриминация спрямо всички българи.

За рехабилитация има две клинични пътеки. С новите промени се забранява и двете да бъдат използвани, в рамките на една година, уточни председателят на асоциацията и директор на болницата за рехабилитация в „Овча Купел" д-р Татяна Ангелова:

Цялата статия в Dariknews

Коментари 
Comments are not available for this entry.