Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Танцьори на "Детелини" с участие в благотворителен концерт
Павел баня
Танцьори на "Детелини" с участие в благотворителен концерт 
18.2.2015
Днес в салона на Военния клуб в град Казанлък от 17.30 часа ще се състои благотворителен концерт под наслов "Животът е безценен, да го съхраним". Инициативата има за цел да събере финансови средства за подпомагане на рехабилитацията на две 17-годишни близначки - Нина и Галя. Момичетата страдат от тежки заболявания на Централната нервна система.

Парадоксалното е, че при раждане двете момичета са изписани от родителното отделение клинично здрави, а впоследствие се оказва, че Галя страда от т.н. Ретинопатия на недоносените - пети стадий, а Нина - от детска церебрална парализа, епилепсия и Синдром на Уест.

Ето защо зрелостници от Средно общообразователно училище "Екзарх Антим I" в града на розите подеха благотворителен концерт за събиране на средства за двете девойки. Организаторите реализират доброто дело в рамките на проекта си по учебната дисциплина Свят и личност.

Един от младите инициатори е павелбанецът Николай Мирчев - възпитаник на училището. Във Фейсбук страницата на благотворителния концерт той споделя, че в програмата ще се включат таланти от музикалните и театралните паралелки на училището, музиканти от НУМСИ "Христина Морфова", гр. Стара Загора, и танцьори на ансамбъл "Детелини", Павел баня.

Съобщавайки всичко това, Николай Мирчев допълва: "Нека бъдем съпричастни и нека докажем на всички нас, че когато всички се обединим около една благотворителна инициатива, доброто възтържествува!"

Румен Скрински


Коментари 
Comments are not available for this entry.