Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - От „Spirit of freedom“ избраха Габарево, за да се погледнат зад огледалото
Павел баня
От „Spirit of freedom“ избраха Габарево, за да се погледнат зад огледалото 
2.12.2014

Да погледнеш на себе си зад огледалото е напълно възможно, твърдят млади хора от неправителствената организация „Spirit of freedom“. 30 младежи и девойки събира темата за личностното саморазвитие и предприемачество на едноседмичен тренинг. От пет европейски държави младежи дойдоха в павелбанското село Габарево, където се обучават да извличат най-доброто от себе си, както и да преодоляват страховете си, под вещото ръководство на тренера от Белгия-Стив и казанлъчанина Георги Григоров.

„Много говорим за безработицата сред младите хора, а малко за това как да бъдем успешни, как да целеполагаме и последователно да постигаме целите, на този тренинг даваме техниките за това“, поясни Григоров.

Стив много харесва Габарево заради спокойствието и природата, затова и селото било нарочно избрано за втория модул на тренинга за личностно самоусъвършенствене. Първият премина като поглед върху себе си в огледалото, сега младите хора опитват да се погледнат от друг ракурс.

Срещите, дискусиите и упражненията ще приключат в края на седмицата, преди това групата ще се качи за два дни и до хижа Соколна.

Гостите от Италия, Белгия, Румъния и Грузия ги чака интересна изненада, подготвена от българските домакини, но засега е тайна, предупреждава Георги Григоров. Той кани всички казанлъшки млади хора в събота, 6 декември, в 14:00 часа в Младежкия дом, където проектът ще бъде финализиран. Всеки желаещ е добре дошъл да се включи в интерактивната програма, подготвена от „Spirit of freedom“.

ПРЕСС ТВ Казанлък

Коментари 
Comments are not available for this entry.