Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Представят "Работата на моя живот"
Павел баня
Представят "Работата на моя живот" 
19.11.2014
На 25.11.2014г. от 12.55 часа в Актовата зала на Средно общообразователно училище "Христо Ботев", гр. Павел баня, ще бъдат презентирани Германската програма за професионално обучение, "Работата на моя живот", и Европейската гаранция за младежта.

Събитието е част от седмицата на "Отворени врати за младежи" и е организирано от Дирекция "Бюро по труда" - Казанлък. В дните от 24 до 28 октомври от 10.00 до 16.00 часа от Агенцията по заетостта канят младежи, желаещи да получат повече конкретна и достъпна информация за услугите на Дирекция „Бюро по труда”, за Европейската гаранция за младежта и Националния план за нейното изпълнение, за възможностите на EURES мрежата, както и за германската програма за професионално обучение, „Работата на моя живот".

В град Казанлък инициативите ще се проведат в сградата на Дирекция "Бюро по труда" на булевард "Княз Александър Батенберг" №4, етаж №4, стая №7 в указаните дни и часове.

Седмицата на "Отворени врати за младежи" се провежда във всички бюра по труда в цялата страна. Посетителите ще могат да разговарят със специално обучени трудови посредници, които всекидневно консултират и мотивират младежи до 29-годишна възраст, както и с EURES съветници, предлагащи възможности за реализация в чужбина.

Инициативата „Отворени врати за младежи” се стреми да привлече възможно най-много млади хора, които никога досега не са били регистрирани в бюро по труда – младежи, отпаднали преждевременно от образователната система; ученици, завършващи средно образование, студенти. По време на посещението си те ще получат пълна и достъпна информация за всички услуги, от които биха могли да се възползват – консултиране, професионално ориентиране, мотивиране, посредничество при търсене на работа, помощ за изготвяне на документи за кандидатстване и други насоки.

По информация на Дирекция "Бюро по труда" - Казанлък, филиал Павел баня

Коментари 
Comments are not available for this entry.