Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - "Здравословно междучасие" организираха в Професионалната гимназия в Павел баня
Павел баня
"Здравословно междучасие" организираха в Професионалната гимназия в Павел баня 
14.11.2014
На 12-ти ноември преподаватели и ученици от Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство (ПГ по РХ) в град Павел баня организираха "Здравословно междучасие". Това съобщи за Pavelbanya.еu директорът на професионалното училище, Даниела Андонова. Събитието бе част от Седмицата на здравословното хранене.

На специално приготвена блок-маса бяха представени плодове, зеленчуци и характерни блюда за есенния сезон. Целта на здравословното междучасие бе учители и ученици да поговорят извън класната стая, 'на закуска', за ползите и предимствата от домашно приготвената храна.

Даниела Андонова допълни, че учениците на гимназията са демонстрирали висока хранителна култура и отношение към храненето по време на неформалната дискусия-закуска. Това не е случайно, защото тъкмо 11-ти и 12-ти клас е времето, когато възпитаниците на училището прилагат наученото на практика, готвят здравословно и сервират кулинарни специалитети.

От гимназията допълват, че през цялата учебна година смятат да организират подобни седмици на здравословното хранене с включени в тях различни инициативи.

По информация на ПГ по РХ Павел баня

Коментари 
Comments are not available for this entry.