Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - EМОЦИОНАЛНА СРЕЩА НА "ЩАСТЛИВИЯ ЗАЛИВ"
Павел баня
EМОЦИОНАЛНА СРЕЩА НА "ЩАСТЛИВИЯ ЗАЛИВ" 
24.10.2014
Седмица след като Община Павел баня връчи (посмъртно) Годишната литературна награда за стихосбирката "Отплаване към щастливия залив" на поета Чони Чонев, вчера в село Габарево се състоя представяне на отличената книга.

Мария Куцарова, секретар на читалище "Обнова", откри литературната среща, на която бяха поканени общественици, писатели и любители на писаното слово. Дона Чонова, съпруга на поета, представи неговата стихосбирка, като разказа подробности около подбора на текстовете и емоционални случки от живота на Чони Чонев.

"Срещата продължи около два часа, като се получи диалог с присъстващите, които вече се бяха запознали с книгата от минала седмица, когато тя бе отличена за годишната награда", допълва Тотка Бичева, уредник на "Джанановата къща" в селото. Тя допълни, че гостите на събитието са прочели избрани стихове от "Отплаване към щастливия залив" и са си тръгнали емоционално заредени от представянето на творбите на местния поет.

Румен Скрински

Коментари 
Comments are not available for this entry.