Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - 9,5% е избирателната активност в община Павел баня
Павел баня
9,5% е избирателната активност в община Павел баня 
5.10.2014
От Районната избирателна комисия - Стара Загора съобщиха за www.Pavelbanya.eu, че изборният ден е започнал нормално във всички 19 секции на територията на община Павел баня.

До 10 часа са гласували общо 1159 души, което формира 9,5% избирателна активност.

От ЦИК напомнят, че за да е валиден гласът, избирателите трябва да са отбелязали своето предпочитание с химикал, пишещ в син цвят, и с позволените знаци, съгласно Изборния кодекс – „х“ или „v”. Отбелязването трябва да е направено по начин, който не засяга съседно квадратче или кръгче.
За партии, коалиции и независими кандидати гласуването става в лявата част на бюлетината. Там се намират квадратчетата, в които се маркира гласът за листа или независим кандидат.

Предпочитанията, преференциите се отбелязват в дясната част на бюлетината. Там са разположени кръгчетата, които съдържат номерата на кандидатите в съответната листа. С тях всеки избирател може да отбележи своето предпочитание за своя избраник.

Румен Скрински

Коментари 
Comments are not available for this entry.