Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - ОБЩИНА ПАВЕЛ БАНЯ: КМЕТЪТ НА ОБЩИНАТА ПРЕДПРИЕМА СПЕШНИ МЕРКИ
Павел баня
ОБЩИНА ПАВЕЛ БАНЯ: КМЕТЪТ НА ОБЩИНАТА ПРЕДПРИЕМА СПЕШНИ МЕРКИ 
16.9.2014
Община Павел баня
В отговор на запитване до Община Павел баня във връзка със създалата се ситуация около транспортните промени, получихме информация, че кмета на община Павел баня изпълнява решение на Областния управител на област Стара Загора. Публикуваме без съкращения полученото от Община Павел баня:


"Заповед на Областния управител по проблема с автобусните превози

На 16.09.2014г. „Автобусни превози Павел баня“ ООД самоволно, в нарушение на договорите за обществен превоз, прекрати транспортното обслужване на населението.

В Деловодството на община Павел баня е постъпило Решение №9/15.09.2014г. на Областния управител на област Стара Загора за предприемане на спешна мярка на основание чл.5 параграф 5 от Регламент (ЕО) 1370/2007г. на Европейския парламент и на Съвета от 23 октомври 2007г., относно обществените услуги за пътнически превоз с железопътен и автомобилен транспорт , чл.16д, ал.6 от Наредба 2 от 15.03.2002г. за условията и реда за утвърждаване на транспортни схеми и за осъществяване на обществени превози на пътници с автобуси и искане на Кмета на община Павел баня.

Решението е публикувано в национален и местен ежедневници.

Кметът на община Павел баня предприема спешни мерки, относно изпълнението на Решението на Областния управител.

Възможно е в следващите дни да се получат затруднения в транспортното обслужване на жителите и гостите на община Павел баня." Община Павел баня

Коментари 
Comments are not available for this entry.