Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - И АВТОБУСИТЕ ОТ КАЗАНЛЪК КЪМ ПАВЕЛ БАНЯ СПРЯХА
Павел баня
И АВТОБУСИТЕ ОТ КАЗАНЛЪК КЪМ ПАВЕЛ БАНЯ СПРЯХА 
16.9.2014
Павел баня Автобус
"Няма да има автобуси в днешния ден от Казанлък към Павел баня", това съобщиха за Pavelbanya.eu от ръководството на автогара - Казанлък.

Движат се единствено автобусите, които не са от транспортната схема на община Павел баня - по линиите: Казанлък - Пловдив, Казанлък - София, Момчилград - Павел баня, Кърджали - Павел баня.

От Централна автогара - София съобщиха, че няма промени в разписанието на автобусите, които обслужват линията София - Казанлък и обратно.

От автогара - Павел баня потвърдиха, че автобусите, които обслужват транспортната схема на общината, продължават да не се движат към настоящия момент.

Като транспортна алтернатива остават влаковете на БДЖ. Има два влака преди обяд и четири след обяд. Цаната на пътническия влак е 1,50лв, а на бързия 2,40лв. Не е ясно дали се осигурява транспорт от ЖП спирка Павел баня до града.

Очаквайте подробности!

Коментари 
Comments are not available for this entry.